Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Isjominai divi vārti, komandai dramatiska uzvara

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Isjominai divi vārti, komandai dramatiska uzvara
Diāna Isjomina
Foto: IFF Floorball

Vācijā sācies EuroFloorball Cup turnīrs, kas ir otrais prestižākais turnīrs florbola komandām Eiropā. Turnīra ievadā Norvēģijas čempionvienība "Sveiva IB", pateicoties diviem Diānas Isjominas vārtu guvumiem, izcīnīja uzvaru ar 4:3.

Sešas vīriešu un sešas sieviešu komandas šoruden devušās uz Vācijas pilsētu Veisenfelsu, lai cīnītos par uzvaru turnīrā un ceļazīmi uz nākamā gada Čempionu kausu. Turnīra ievadā laukumā devās Diānas Isjominas pārstāvētā Norvēģijas čempionvienība "Sveiva IB" un seškārtējās Polijas čempiones "Olimpia Osowa Gdansk". Mača sākumā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet piromā perioda otrā daļa aizritēja poļu komandas zīmē, kas guva divus vārtus un iekrāja solīdu pārsvaru.

Spēles vidū Isjomina, kura spēlēja savas komandas pirmajā maiņā, laukuma vidū atņēma konkurentei bumbiņu un pretuzbrukumā raidīja to tuvajā vārtu stūrī, rezultāta starpību sadeldējot līdz minimumam. Izlīdzinājumu norvēģietes panāca piecas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad Isjomina precīzi raidīja bumbiņu vārtos no vārtu priekšas. Spēle tuvojās izskaņai, taču divas sekundes pirms pamatlaika beigām, kad šķita, ka uzvarētājs šajā spēlē netiks noskaidrots, precīzs metiens padevās Jūlijai Giskei, kura tādējādi nodrošināja 4:3 uzvaru "Sveiva IB" komandai un vērtīgus divus punktus turnīra tabulā.

Otro spēli pret vācu komandu "MFBC Grimma" Diānas Isjominas komanda aizvadīs jau ceturtdienas pēcpusdienā.