Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņam septītie vārti sezonā un sāpīgs zaudējums

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņam septītie vārti sezonā un sāpīgs zaudējums
Morics Krūmiņš
Foto: Anne Pohjonen

Somijas florbola Elites līgā sāpīgu zaudējumu piedzīvojis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", kas viesos pret SPV izsēja triju vārtu pārsvaru, piedzīvojot neveiksmi ar 5:6.

Gada izskaņā "Nokian KrP" piedzīvoja negaidīti smagu 4:11 sakāvi pret tabulas lejasgala komandu "Koovee", bet 2017. gads iesākās ar spēli viesos pret trešajā vietā esošajiem SPV. Latvijas izlases aizsargs pēdējā laikā spēlējis otrajā aizsargu pārī un to darīja arī šajā cīņā. Pēc pirmās trešdaļas "Nokian KrP" atradās minimālā vadībā ar rezultātu 2:1, bet otrajā periodā veica lielisku izrāvienu, astoņu minūšu laikā pārsvaru palielinot līdz 5:2. Piektos vārtus guva tieši Krūmiņš. Iekrātais pārsvars saglabājās līdz 49.minūtei, bet tad laukuma saimnieki trīs minūšu laikā guva trīs vārtus, izlīdzinot rezultātu. Papildlaikā mājiniekiem vajadzēja izdarīt tikai vienu metienu, lai ar to gūtu uzvaru, sagādājot cēsnieka komandai otro neveiksmi pēc kārtas. Krūmiņš spēli noslēdza ar 1 (1+0) rezultativitātes punktu un negatīvu lietderības koeficientu (-2; 1:3)

Pēc šīs spēles "Nokian KrP" kontā 15 mačos ir izdevies sakrāt 17 punktus, kas ļauj atrasties piektajā vietā, par triju uzvaru tiesu apsteidzot komandu, kas atrodas ārpus play-off zonas. Krūmiņš šajos mačos savācis 13 (7+6) punktus un pozitīvu (+2, 38:36) lietderības koeficientu.

Nākamā spēle "Nokian KrP" komandai paredzēta 14. janvārī viesos pret 11.vietā esošo LASB, kurus savā laukumā sezonas ievadā izdevās pieveikt ar 7:4, Krūmiņam izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli.