Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

"Nokian KrP" izcīna jau piekto panākumu pēc kārtas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Nokian KrP" izcīna jau piekto panākumu pēc kārtas
Morics Krūmiņš
Foto; Juhani Järvenpää

Somijas Elites līgā kārtējo uzvaru izcīnījis Morics Krūmiņš, kamēr pirmo reizi sezonā pieteikumā ticis Ulvis Mētra. Līmeni zemāk rezultatīvi turpina darboties Pēteris Trekše. Tikmēr Norvēģijas virslīgā debitējis Ronalds Zvidriņš.

Krūmiņa vienība tiek galā arī ar "EraViikingit"

Somijas florbola spēcīgākajā līgā lieliski turpina spēlēt Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", kas izcīnījis jau piekto panākumu pēc kārtas. Kārtējā cīņā latvieša pārstāvētā komanda viesos sacentās ar spēcīgo "EraViikingit", tiekot pie panākuma ar rezultātu 6:2 (2:0, 2:2, 2:0). Cēsu florbola audzēknis pēdējā laikā darbojies ļoti rezultatīvi, spēlējot komandas pirmajā virknējumā. Šoreiz viņš pie punktu guvumiem netika, taču pirmajā trešdaļā nopelnīja divu minūšu noraidījumu, kuru gan konkurenti vārtu guvumā nepārvērta. Tāpat latvietim pozitīvs (+1) lietderības koeficients.

Ragovskim un Orstem sausais zaudējums

Kamēr Morica Krūmiņa vienība jau ilgstoši bauda panākumu augļus, nesenie turnīra tabulas vicelīderi Somijas F-liga čempionātā LaSB ar Jāni Ragovski un Ralfu Orsti sastāvā iekļuvuši neveiksmju joslā, zaudējot jau trešo cīņu pēc kārtas. Kārtējā spēlē latviešu pārstāvētā komanda savā laukumā ar sauso 0:6 (0:4, 0:2, 0:2) piekāpās Turku TPS vienībai. Ragovskis šoreiz spēlēja komandas otrajā maiņā, cīņu noslēdzot ar negatīvu (-2) lietderības koeficientu. Tikmēr Orste, kurš iepriekšējā cīņas gaitā tika iesaistīts rotācijā, šoreiz spēlēja trešajā maiņā, spēli noslēdzot ar negatīvu (-1) lietderības koeficientu.

Mētra atgriežas Somijas Elitē

Pirmo reizi šosezon Somijas Elites līgas pieteikumā atgriezies Ulvis Mētra, kurš atkal bija pieteikts "Steelers" komandas sastāvā. Kā sarunā ar Sportacentrs.com atzina pats florbolists, sagatavošanās posmā un sezonas ievadā viņš personisku iemeslu dēļ nevarēja būt kopā ar komandu, kas arī liedza cīnīties par vietu sastāvā. Tagad viņš pusotru mēnesi aktīvi ir darbojies kopā ar komandu un ticis pieteikumā izbraukuma spēlē pret "Tiikerit", kurā "Steelers" svinēja uzvaru ar rezultātu 5:3 (0:0, 4:2, 1:1). Mētra palika savas komandas rezervē.

Trekšem vārtu guvums ceturtajā panākumā pēc kārtas

Ceļu pretim Somijas spēcīgākajai līgai turpina bruģēt Pētera Trekšes pārstāvētais "Koovee", kas savās mājās ar rezultātu 7:6 (2:3, 3:2, 2:1) pieveica "Rangers" komandu, tādējādi izcīnot ceturto panākumu pēc kārtas. Trekše, kurš ierasti spēlē komandas pirmajā maiņā, šoreiz darbojās otrajā piecniekā. Neskatoties uz to, tieši latvietis otrajā minūtē ar precīzu metienu atklāja rezultātu. Tāpat Trekšem šajā spēlē četras soda minūtes un pozitīvs (+3) lietderības koeficients.

Zvidriņš debitē Norvēģijas virslīgā

Ronalds Zvidriņš līdz šim epizodiski bija sargājis "Lielvārde/FatPipe" komandas vārtus Elvi florbola virslīgā, bet tagad viņš piedzīvojis debiju Norvēģijas virslīgas vājākās komandas "NOR-92" vārtos. Latvieša debijas spēlē "NOR-92" viesos ar 5:17 (2:6, 1:6, 2:5) piekāpās "Tunet" vienībai. Spēli Zvidriņš sāka no rezervistu soliņa, cīņā iesaistoties mača 45.minūtē pie rezultāta 4:12. Atlikušajā laikā pa latvieša vārtiem tika izdarīti 17 metieni, no kuriem neitralizēt izdevās 12.