Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Ankudinovai četri punkti junioru līgā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ankudinovai četri punkti junioru līgā
Anna Ankudinova (#95)

Somijas junioru Elites līgā rezultatīvi turpina spēlēt Anna Ankudinova, bet Nīderlandē sekmīga spēle padevusies Rihardam Krupinskim. Citi latvieši ar labiem panākumiem nevar lepoties.

Ankudinova 1+3
Vēl vienu pārliecinošu uzvaru Somijas junioru Elites līgā izcīnījis Annas Ankudinovas pārstāvētais SSRA, kas savā laukumā ar rezultātu 13:1 (5:0, 3:0, 5:1) saplosīja "RSS Panthers/Steelers" vienību. Anna Ankudinova šajā spēlē atzīmējās ar vienu vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm, savu kopējo statistiku uzlabojot jau līdz 16 (6+10) punktiem septiņās spēlēs. Elizabete Pavlovska šoreiz nebija pieteikta SSRA komandas sastāvā.

Krupinska klubs pārtrauc zaudējumu sēriju
Nīderlandes florbola čempionāta spēcīgākajā līgā četru zaudēto spēļu sēriju beidzot izdevies pārtraukt Riharda Krupinska pārstāvētajam HSK, kas savā laukumā spēlēja neizšķirti 6:6 (1:2, 1:2, 4:2) ar "Hot Flames" vienību. Latviešu florbolists ir viens no komandas līderiem un arī šajā spēlē viņš atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, tiekot arī pie divu minūšu noraidījuma. Sezonā kopumā viņam izdevies iekrāt 7 (6+1) punktus.

Vaiča klubs bezspēcīgs pret "Sparkasse"
Pret vienu no vadošajām Vācijas florbola komandām zaudējumu piedzīvojis Kristapa Vaiča pārstāvētais "Berlin Rockets", kas viesos ar 4:12 (1:4, 1:4, 2:4) atzina "UHC Sparkasse" pārspēku. Latviešu florbolists šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Ja "UHC Sparkasse" joprojām cīnās bez zaudējumiem, tad Berlīnes komanda uzvaras izcīna krietni retāk, pašlaik turnīra tabulā ieņemot astoto vietu desmit komandu konkurencē.

Krauja gadu noslēdz bez panākumiem
Arī sestajā sezonas spēlē Nīderlandes virslīgā zaudējumu piedzīvojis Lienes Kraujas pārstāvētais "HSK Agents", kas kārtējā mačā savā laukumā ar rezultātu 4:6 (0:3, 3:0, 1:3) piekāpās "Sonics" komandai. Latviešu florboliste šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, bet komanda pašlaik ieņem pēdējo sesto pozīciju turnīra tabulā, par divu uzvaru tiesu atpaliekot no tuvākajām konkurentēm.

Hartmaņa klubam sestais zaudējums pēc kārtas
Somijas florbola čempionāta 2.divīzijā sesto neveiksmi pēc kārtas piedzīvojis PSS klubs ar talsinieku Emīlu Hartmani ierindā. Ja vēl pirms pāris sezonām komanda cīnījās par tikšanu līgu augstāk, tad šobrīd jādomā kā neizkrist no pašreizējā līmeņa. Kārtējā cīņā pSS savā laukumā ar rezultātu 2:9 (0:0, 1:2, 1:7) kapitulēja "Hawks" komandai, k katastrofāli nospēlējot pēdējo trešdaļu. Hartmanis spēlēja otrajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties.

Jeige noraugās komandas zaudējumā
Šveices U-21 čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvojis Elīnas Jeiges pārstāvētais "Skorpion Emmental Zollbruck", kas savā laukumā ar rezultātu 1:6 (0:3, 1:2, 0:1) atzina "Unihockey Berner Oberland" vienības pārākumu. Latviešu jaunā vārtsardze šajā spēlē bija pieteikta komandas sastāvam, taču palika rezervē.