Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: Exel vasaras nometne 2010

No 28. jūnija līdz 3. jūlijam Kocēnos notika pirmā Exel vasaras nometne florbolā. Jūsu uzmanībai piedāvājam fotoieskatu nometnes pasākumos.
Foto: lino.lv


, 2010-07-07 12:26, pirms 14 gadiem
he he mazais ķipars
, 2010-07-07 21:44, pirms 14 gadiem
ķēmi
Epizode no spēles starp "FBK Baloži" un "FS Masters/Ulbroka", foto: PPB Media, Floorball.lv

Ķekavas un Ulbrokas U-15 komandas dalīs zeltu šajā nedēļas nogalē

Kļuvis zināms, ka šajā nedēļas nogalē U-15 zēnu florbola čempionāta finālā savā starpā tiksies "Ķekavas Bulldogs" un "FS Masters/Ulbroka" – vienības, kas bija labākās regulārajā sezonā un gana pārliecinoši tikušas līdz izšķirošajai spēlei.
Epizode no "Kurši" un "Irlavas" pirmās spēles, foto: Floorball.lv

U-14 turnīra ceturtdaļfinālā vienīgi līderi triumfē abās spēlēs

Pusfinālisti noskaidroti Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā, kur ceturtdaļfinālu sērijas izvērtās ļoti spraigas, jo trijos no četriem dueļiem uzvaras tika dalītas uz pusēm.
"Lielvārde/FastBreak", foto: Gatis Stabiņš, floorball.lv

Florbola jaunākajā vecuma grupā ceturtdaļfināli bez pārstegumiem

Noskaidrotas četras labākās komandas Latvijas florbola čempionātā zēnu U-12 vecuma grupā, kas ir jaunākā, kurā tiek fiksēti spēļu beigu rezultāti un individuālā statistika. Pašlaik pārsteigumi nav novēroti un pusfinālu sasniedza klubi, kuri bija labākie arī regulārajā sezonā.