Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vecuma grupā ZU9 medaļas tiek visām komandām

Vecuma grupā ZU9 medaļas tiek visām komandām
"Valmiera/BSS"
Foto: floorball.lv

24. aprīlī ar 16 spēlēm, kas norisinājās Liepājas Olimpiskajā centrā, noslēdzās Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionāta vecuma grupas ZU9 turnīrs. Medaļas šajā vecuma grupā saņēma pilnīgi visi čempionāta dalībnieki.

Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionātā puišiem notiek turnīri astoņās vecuma grupās, bet trijās jaunākajās (ZU8, ZU9 un Z10) par uzvarētājām tiek atzītas visas komandas, līdz ar to - arī godalgas par piemiņu no savas dalības šajās sacensībās saņem katrs mazais florbolists. Vecuma grupā ZU9 šosezon spēlēja desmit komandas, kurām noslēdzošais sabraukuma posms norisinājās svētdien Liepājā, turpat notika arī dalībnieku apbalvošana.

Uzvarētāji šajā vecuma grupā ir visi, bet Latvijas Florbola savienības Jaunatnes komitejas vadītājs Mārtiņš Maķevics, kurš pats ir arī komandas "Talsu NSS/Krauzers" treneris, izteica viedokli par jauno florbolistu meistarību, izceldams trīs klubus, kuru zēni demonstrēja vislabāko sniegumu. M.Maķevics starp turnīra favorītēm nosauca Kocēnu "Rubeni" (treneri Ivars Jēkabsons un Juris Zilberts), "Valmieru/BSS" (treneri Madara Rudzīte un Ivars Laktiņš), kā arī "FS Masters/Ulbroku" (treneri Ainārs Juškēvičs, Santa Muceniece, Toms Niedre un Remārs Vikānis).

Fotogalerija: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Epizode no spēles starp "FBK Baloži" un "FS Masters/Ulbroka", foto: PPB Media, Floorball.lv

Ķekavas un Ulbrokas U-15 komandas dalīs zeltu šajā nedēļas nogalē

Kļuvis zināms, ka šajā nedēļas nogalē U-15 zēnu florbola čempionāta finālā savā starpā tiksies "Ķekavas Bulldogs" un "FS Masters/Ulbroka" – vienības, kas bija labākās regulārajā sezonā un gana pārliecinoši tikušas līdz izšķirošajai spēlei.
Epizode no "Kurši" un "Irlavas" pirmās spēles, foto: Floorball.lv

U-14 turnīra ceturtdaļfinālā vienīgi līderi triumfē abās spēlēs

Pusfinālisti noskaidroti Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā, kur ceturtdaļfinālu sērijas izvērtās ļoti spraigas, jo trijos no četriem dueļiem uzvaras tika dalītas uz pusēm.
"Lielvārde/FastBreak", foto: Gatis Stabiņš, floorball.lv

Florbola jaunākajā vecuma grupā ceturtdaļfināli bez pārstegumiem

Noskaidrotas četras labākās komandas Latvijas florbola čempionātā zēnu U-12 vecuma grupā, kas ir jaunākā, kurā tiek fiksēti spēļu beigu rezultāti un individuālā statistika. Pašlaik pārsteigumi nav novēroti un pusfinālu sasniedza klubi, kuri bija labākie arī regulārajā sezonā.