Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Autors: FloorballnewsW

Video: Brīnumbērns (Dok. īsfilma, 2017)

Šodien oficiāli klajā nākusi dokumentālā īsfilma Brīnumbērns - iedvesmojošs un motivējošs stāsts par Ķekavas Bulldogs jauno uzbrucēju Anniju Dārtu Dankfeldi. Pagājušajā sezonā Dārta tika atzīta par MU12 grupas labāko uzbrucēju, savukārt pašlaik viņa ir rezultatīvākā spēlētāja Latvijas Bērnu un Jaunatnes čempionāta meiteņu U12 un U14 grupās.Filma atrodama FNW Latvia youtube un facebook profilos:
youtube.com/user/FloorballnewsW
facebook.com/FNWLatvia

Epizode no spēles starp "FBK Baloži" un "FS Masters/Ulbroka", foto: PPB Media, Floorball.lv

Ķekavas un Ulbrokas U-15 komandas dalīs zeltu šajā nedēļas nogalē

Kļuvis zināms, ka šajā nedēļas nogalē U-15 zēnu florbola čempionāta finālā savā starpā tiksies "Ķekavas Bulldogs" un "FS Masters/Ulbroka" – vienības, kas bija labākās regulārajā sezonā un gana pārliecinoši tikušas līdz izšķirošajai spēlei.
Epizode no "Kurši" un "Irlavas" pirmās spēles, foto: Floorball.lv

U-14 turnīra ceturtdaļfinālā vienīgi līderi triumfē abās spēlēs

Pusfinālisti noskaidroti Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā, kur ceturtdaļfinālu sērijas izvērtās ļoti spraigas, jo trijos no četriem dueļiem uzvaras tika dalītas uz pusēm.
"Lielvārde/FastBreak", foto: Gatis Stabiņš, floorball.lv

Florbola jaunākajā vecuma grupā ceturtdaļfināli bez pārstegumiem

Noskaidrotas četras labākās komandas Latvijas florbola čempionātā zēnu U-12 vecuma grupā, kas ir jaunākā, kurā tiek fiksēti spēļu beigu rezultāti un individuālā statistika. Pašlaik pārsteigumi nav novēroti un pusfinālu sasniedza klubi, kuri bija labākie arī regulārajā sezonā.