Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Sākusies pieteikšanās "Masters Floorball Camp"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Jau trešo gadu Florbola skola "Masters" (FS "Masters") rīkos atklātu dienas florbola nometni bērniem un jauniešiem, kas notiks piecu dienu garumā no 2. līdz 6.jūnijam Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6b.

Nometnes mērķis ir paaugstināt Latvijas jauno florbolistu zināšanu un prasmju līmeni. Līdz šim "Masters Floorball Camp" lielu popularitāti guvusi gados jaunāko florbolistu vidū - iepriekšējā gadā nometnē piedalījās gandrīz 100 dalībnieku. Taču vēlamies, lai vairāk iesaistītos arī pusaudžu vecuma jaunieši. Vecākās grupas dalībnieki apgūs dažādu taktisko sistēmu pamatus teorētiskajās un praktiskajās nodarbībās, novērtēs un attīstīs fizisko sagatavotību ar īpašām metodēm, kā arī pilnveidos tehniku. Daudzi spēlētāji, kuri trenējušies un spēlējuši mūsu klubā, ieguvuši tādas zināšanas, lai būtu vieni no labākajiem Latvijā, tāpēc mūsu sauklis šogad ir - Kamēr citi par mērķiem sapņo, mēs tos sasniedzam! Lai katrs dalībnieks saņemtu maksimāli daudz uzmanības un informācijas, nometnē darbosies vismaz seši treneri un seši līderi. Treniņi notiks trijās sporta zālēs vienlaicīgi un treniņprocesā būs apkopots labākais no mūsu apmācības metodēm. Lieliska atmosfēra, jauni draugi un daudz florbola – ko gan vairāk var vēlēties!?

FS "Masters" jauniešu sistēma ir viena no labākajām un spēcīgākajām Latvijā. Mūsu treneri ir pieredzējuši un zinoši profesionāļi. Andris Pīlups un Ainārs Juškēvičs vada FS "Masters" no kluba dzimšanas dienas. Savā karjerā spēlējuši gan Latvijas spēcīgākajās komandās, gan nacionālajā izlasē, bet kā treneri veiksmīgi strādājuši Latvijas labākajos klubos, vīriešu U19 un sieviešu izlasēs. Andis Blinds savā spēlētāja karjerā sasniedzis augstākās virsotnes un nu savas zināšanas un pieredzi nodod jaunajiem vārtsargiem.

Dalības maksa uz visām nometnes dienām ir 125 EUR. Pieteikšanās nometnei notiks līdz 26.maijam.

Īpašu dāvanu iespējams iegūt vārtsargiem, jo viens no Masters Floorball Camp dalībniekiem laimēs iespēju par brīvu piedalīties grandiozajā vārtsargu nometnē Blindsave Goalie Camp, kas no 27. līdz 29.jūnijam notiks Cēsīs, un kurā piedalīsies tādi pasaulslaveni vārtsargi kā Patriks Amans (AIK, Zviedrija) un Henrijs Toivoniemi (SSV, Somija).

Piesakies Masters Floorball Camp!