Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: "Lielvārde" apspēlē 'Talsu NSS/Krauzers" U16 1. divīzijas finālspēlē

Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāta florbolā vecuma grupas U16 1. divīzijas finālspēlē, "Lielvārde" ar 3:2 apspēlēja Talsu NSS/Krauzers U16. Spēlē visspraigākā izrādījās 7. minūte, kad 15 sekunžu laikā tika gūti 3 vārti. Mājiniekiem rezultātu izlīdzināja Jānis Ragovskis (1:1), bet viesus no Lielvārdes atkal vadībā izvirzīja Juris Sandis Jēgers un pārsvaru palielināja Dāvis Bogdanovs, kuram tas bija jau otrais vārtu guvums spēlē. Matīss Švēdenbergs vēl deva Talsu komandai cerības uz labvēlīgu iznākumu 39. minūtē samazinot rezultāta starpību līdz -1(2:3), tomēr nerealizētais soda metiens 41. minūtē neļāva rezultātu izlīdzināt, lai pēc tam pacīnītos par uzvaru.

Epizode no spēles starp "FBK Baloži" un "FS Masters/Ulbroka", foto: PPB Media, Floorball.lv

Ķekavas un Ulbrokas U-15 komandas dalīs zeltu šajā nedēļas nogalē

Kļuvis zināms, ka šajā nedēļas nogalē U-15 zēnu florbola čempionāta finālā savā starpā tiksies "Ķekavas Bulldogs" un "FS Masters/Ulbroka" – vienības, kas bija labākās regulārajā sezonā un gana pārliecinoši tikušas līdz izšķirošajai spēlei.
Epizode no "Kurši" un "Irlavas" pirmās spēles, foto: Floorball.lv

U-14 turnīra ceturtdaļfinālā vienīgi līderi triumfē abās spēlēs

Pusfinālisti noskaidroti Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā, kur ceturtdaļfinālu sērijas izvērtās ļoti spraigas, jo trijos no četriem dueļiem uzvaras tika dalītas uz pusēm.
"Lielvārde/FastBreak", foto: Gatis Stabiņš, floorball.lv

Florbola jaunākajā vecuma grupā ceturtdaļfināli bez pārstegumiem

Noskaidrotas četras labākās komandas Latvijas florbola čempionātā zēnu U-12 vecuma grupā, kas ir jaunākā, kurā tiek fiksēti spēļu beigu rezultāti un individuālā statistika. Pašlaik pārsteigumi nav novēroti un pusfinālu sasniedza klubi, kuri bija labākie arī regulārajā sezonā.