Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Karjeru noslēdz Patriks Amans

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Karjeru noslēdz Patriks Amans
Patriks Amans
Foto: IFF Floorball

Par karjeras beigām paziņojis viens no visu laiku labākajiem pasaules florbola vārtsargiem Patriks Amans, kurš kļuvis par divkārtēju pasaules čempionu.

32 gadus vecais vārtsargs aizvadījis astoņas sezonas Solnas AIK komandas sastāvā, kļūstot par vienu no labākajiem vārtsargiem pasaulē. Kā intervijā zviedru portālam innebandymagazinet.se atzinis pats florbolists, tad par karjeras beigām izlēmis, lai vairāk varētu uzmanību pievērst ģimenei un attīstīt sevi kādā citā lauciņā.

"Nebeidzu karjeru tādēļ, ka justos noguris. Šis ir viens no maniem grūtākajiem lēmumiem, ko esmu pieņēmis. Florbolā un AIK komandā esmu bijis tik ilgi, ka tas viss man ir tik svarīgs, tā ir liela daļa no manas dzīves."

Tas nozīmē, ka Amanu, kurš vairākkārt viesojies Latvijā, piedaloties BlindSave vārtsargu nometnēs, neredzēsim uz Arēna Rīga grīdas 2016.gada decembrī notiekošajā pasaules čempionātā. Kopā ar Zviedrijas valstsvienību viņš piedalījies trijos pēdējos pasaules čempionātos. Vārtsargs nenoliedz, ka būtu lieliski uzspēlēt vēl vienā čempionātā, taču vienlaikus viņš atzīst, ka, iespējams, ar trim fināliem ir pietiekami viņa karjerā. Par Rīgu vārtsargs izsaka tikai tos labākos komentārus. Zviedriem esot vairāk labi jaunie vārtsargi, kas spēles parūpēties par valstsvienības vārtu drošību.

  -2 [+] [-]

, 2016-05-31 00:28, pirms 8 gadiem
kaada veertiiga zinja

     [+] [-]

, 2016-05-31 12:08, pirms 8 gadiem
gaisma2 rakstīja: kaada veertiiga zinja
tu tomēr uzklikšķināji un iekomentēji
Amans florbola sabiedrībai varētu būt salīdzinājums kā Brodērs hokejā.. spilgta personība