Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase pasaules čempionātu sāks pret zviedriem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Organizatori šodien publicējuši spēļu kalendāru pasaules čempionātam florbolā vīriešiem, kas no 3. līdz 11. decembrim norisināsies Rīgā. Latvijas izlase, kura 9. aprīlī notikušajā izlozē nonāca B grupā kopā ar Zviedriju, Čehiju un Norvēģiju, laukumā dosies jau pirmajā čempionāta spēļu dienā, kad krustos nūjas ar astoņkārtējiem pasaules čempioniem zviedriem. Kalendārā gan iespējamas izmaiņas televīzijas translāciju dēļ.

3. decembrī pulksten 19:30 Latvijas florbolisti spēkosies ar zviedriem, 4. decembrī pulksten 18:15 – ar čehiem, bet 6. decembrī pulksten 19:30 – ar norvēģiem. Ja mūsu florbolisti savā grupā ieņems trešo vai ceturto vietu, astotdaļfināla spēli viņi aizvadīs jau 7. decembrī pulksten 19:30. Ja izdosies ierindoties kādā no pirmajām divām vietām grupā, tad tiks iegūta papildus brīvdiena un ceturtdaļfināla mačs būs jāaizvada 8. decembrī.

Viss spēļu kalendārs atrodams: ŠEIT

Grupu biļetes uz pasaules čempionāta spēlēm jau ir iespējams iegādāties: ŠEIT

Vienpadsmitais pasaules čempionāts florbolā vīriešiem notiks no 3. līdz 11. decembrim Rīgā - "Arēnā Rīga" un “Elektrum Olimpiskajā centrā”. 16 komandas, ņemot vērā rangu, sadalītas divos "ešelonos". Pirmajā no tiem ir astoņas spēcīgākās komandas, kas spēlēs divās apakšgrupās – A (Igaunija, Vācija, Somija, Šveice) un B (Norvēģija, Latvija, Zviedrija, Čehija). Divās grupās sadalītas arī pārējās astoņas izlases – C (Polija, Austrālija, Slovākija, Dānija) un D (Singapūra, Taizeme, ASV, Kanāda). A un B apakšgrupu divas labākās komandas uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet pārējām izlasēm būs jāaizvada astotdaļfināla spēle ar attiecīgi D un C grupu pirmo divu vietu ieguvējām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja