Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Ketils Kronbergs atgriežas Norvēģijas izlasē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ketils Kronbergs atgriežas Norvēģijas izlasē
Ketils Kronbergs

Pēc 2016. gada pasaules florbola čempionāta, kas norisinājās Latvijā, par karjeras beigšanu paziņoja meistarīgais norvēģu spēlētājs Ketils Kronbergs. Tomēr pašlaik norvēģu veterāns ir pārdomājis un gatavojas kārtējam čempionātam.

Valstsvienībā pavadījis 16 gadus, to laikā aizvadot 121 spēli Norvēģijas izlasē, izceļoties ar 182 (86+96) rezultativitātes punktiem, visu laiku labākais norvēģu florbolists atzina, ka ir laiks teikt ardievas valstsvienībai, vairāk laika veltot savai ģimenei, kā arī koncentrēties klubu karjerai, pārstāvot Zviedrijas Superlīgas klubu "IBK Dalen". Tomēr tagad florbola zvaigzne ir pārdomājusi un gatavojas decembrī paredzētajam pasaules čempionātam.

Norvēģijas izlases treneris Andrē Svēns visu laiku izteica cerības, ka florbolists vēl varētu atgriezties ierindā: "Mēs visu laiku uzturējām dialogu un durvis Ketilam visu laiku bija atvērtas. Tagad viņš ir izlēmis palīdzēt izlasei un būs kopā ar mums nākamajā nometnē," portālam innebnadyavisen.no atzinis treneris.

38 gadus vecais florbolists neapšaubāmi būs ļoti nozīmīgs palīgs Norvēģijas izlasei, no kuras pēc iepriekšējā pasaules čempionāta aizgājuši tādi zināmi veterāni kā Lars Ēriks Torps un Tomass Strāte.