Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Sieviešu izlasei pirmā nometne jaunā trenera vadībā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sieviešu izlasei pirmā nometne jaunā trenera vadībā
Latvijas izlases galvenais treneris Jurijs Fedulovs
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Augustā par Latvijas sieviešu florbola izlases galveno treneri tika apstiprināts Jurijs Fedulovs, kurš ķēries pie jauno pienākumu pildīšanas – šīs nedēļas nogalē Kocēnos notiek treniņnometne, kurā piedalās Latvijas klubos spēlējošas 20 florbolistes.

Jaunās sezonas pirmajā treniņnometnē visplašāk pārstāvēta komanda "Rubene" (sešas florbolistes), piecas spēlētājas ir no "Ķekavas", pa trim – no RSU, "Ķekavas Bulldogs" un "Rīgas Lauvām". Uz šo nometni nevarēja ierasties Ieva Jurkāne (FK Ķekava), Zane Veidenbauma (FK Ķekava), Nora Zvirbule (Irlava/Tukums), un Katrīna Banka (RSU), bet Madara Rudzīte (Rubene) un Santa Muceniece atsaukušas savu dalību Latvijas izlasē.

Kopā ar galveno trenerim Juriju Fedulovu nometnē strādās viņa asistents Gints Vīnbergs un vārtsargu treneris Valērijs Bodnieks. Saskaņā ar treniņnometnes plānu 18.oktobrī pulksten 15.00 Kocēnu sporta namā notiks pārbaudes spēle starp sieviešu izlases kandidātēm un vietējā čempionāta vīriešu komandu "Eži", bet vakarā – treniņš. Rīt, 19.oktobrī, no rīta kandidātēm paredzēts treniņš, bet pulksten 14.40 pārbaudes spēle ar amatieru komandu STK.

Sieviešu izlases kandidātes:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Monta ČēmaVRSU
2.Ieva PriedeURSU
3.Jana FilipsoneVRSU
4.Paula EgleURubene
5.Madara AamaneA/URubene
6.Zane JustamenteARubene
7.Zane DaršaURubene
8.Juta MuravskaA/URubene
9.Ilga JēkabsoneVRubene
10.Elīza Elizabete BērziņaU/AFK Ķekava
11.Paula BrunovskaUFK Ķekava
12.Laura VancāneAFK Ķekava
13.Evija PoļakovaAFK Ķekava
14.Līga AkmeņkalneAFK Ķekava
15.Inga AmetereUĶekavas Bulldogs
16.Līga VancāneUĶekavas Bulldogs
17.Zanda OzoliņaA/UĶekavas Bulldogs
18.Ieva LočmeleURīgas Lauvas
19.Kristīne KirilovaVRīgas Lauvas
20.Liene KraujaARīgas Lauvas

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...