Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Junioriem pēdējā treniņnometne; par kapteini ievēlēts Karlsons

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Junioriem pēdējā treniņnometne; par kapteini ievēlēts Karlsons
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas U19 vīriešu florbola izlase, kas 26.aprīlī dosies uz pasaules čempionātu Zviedrijā, šīs nedēļas nogalē Kocēnos aizvada pēdējo treniņnometni pirms atbildīgā turnīra. Šodien jaunie florbolisti par savas komandas kapteini ar iespaidīgu balsu pārsvaru ievēlēja Jākobu Karlsonu.

Valstsvienības treneris Andris Pīlups pastāstīja, ka pēdējā čempionātā pirms pasaules čempionāta piedalās visi 20 izlases sastāvā iekļautie spēlētāji, kā arī divi no trim rezervistiem – vārtsargs Reinis Kirilko (FK Bauska), kā arī Krišs Lužinskis (FBK Valmiera/ViA), kurš vienlīdz labi var spēlēt kā aizsardzībā, tā uzbrukumā. Trešais rezervists Valdis Vāvers (FK Bauska) traumas dēļ zaudējis jebkuru cerību tikt uz pasaules čempionātu.

Treniņprocesu noslēdzošajā nometnē florbolisti pieslīpē savu sadarbību maiņās, lielu uzmanību pievērš spēlei skaitliskajā vairākumā un mazākumā, kā arī standartsituāciju izspēlei un ātrai pārejai no aizsardzības uzbrukumā. Izlasei paredzētas divas treniņspēles ar tuvākās apkārtnes klubu izlasi, kurā būs apvienojušies Kocēnu "Rubenes", "Cēsu alus/Lekringa", Stalbes "Pārgaujas" un FBK "Valmiera/ViA" florbolisti. Pirmā spēle notiks rīt, 18.aprīlī, pulksten 10.00, bet otra – svētdien, 19.aprīlī, pulksten 14.00.

Šodien izlases spēlētājiem bija iespēja demokrātiskā veidā izraudzīties komandas kapteini. Ar lielu balsu pārsvaru (14 balsis) šis gods tika uzticēts Zviedrijas latvietim Jākobam Karlsonam.

Astotais pasaules čempionāts vīriešu U19 florbola izlasēm notiks no 29.aprīļa līdz 3.maijam Zviedrijas pilsētā Helsingborgā. Latvijas junioru izlase spēlēs A divīzijā, kur tā ielozēta B grupā – kopā ar Šveices, Somijas un Slovākijas izlasēm. Ar šveiciešiem mūsu puiši spēkosies 29.aprīlī, ar slovākiem – 30.aprīlī, bet somiem – 1.maijā, bet čempionāta pēdējās divās dienās notiks izslēgšanas spēles. A grupā cīnīsies Zviedrijas, Čehijas, Norvēģijas un Polijas valstsvienības.

Latvijas U19 vīriešu izlase:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Rolands KovaļevskisUFK Bauska
2.Reino JešēvicsUUlbroka/FS Masters
3.Jākobs KarlsonsUIBF Örebro (Zviedrija)
4.Ričards DēvitsAKurši
5.Edgars FreimanisUKurši
6.Olafs ZvīnisUSK Pārgauja
7.Kristers PuķītisULielvārde
8.Eduards StūreUUlbroka/FS Masters
9.Krišs TreimanisUTalsi/Triobet
10.Kristers EglītisUUlbroka/FS Masters
11.Edgars BalodisULekrings-1
12.Deivids BarkovskisA/UTalsi/Triobet
13.Matīss MālnieksARubene
14.Pauls ErenbotsACēsu alus/Lekrings
15.Kārlis PetrovskisAUlbroka/FS Masters
16.Nikita MaksurovsAFK Bauska
17.Jānis MelderisACēsu alus/Lekrings
18.Pēteris TrekšeALekrings-1
19.Kristiāns ĶīlisVTalsi/Triobet
20.Markuss PlūdumsVTalsi/Triobet

Treneri: Andris Pīlups, Aigars Belasovs, Ingus Laiviņš.
Pārstāvis: Jānis Sīka
Ārsti: Lilita Lazdiņa, Aleksandrs Matjuņins
Menedžere: Dace Grizāne

Izmantotie resursi
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2015-04-17 23:41, pirms 9 gadiem
viņš ,tak latviski nesaprot..........

     [+] [-]

, 2015-04-17 23:44, pirms 9 gadiem
tajā līmenī ,lai ar tiesnešiem runātu ir jāspēlē -augstākajā līmenī...
ja ,treneri zin viņu- tad ,lai izdodas