Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

LFS un LFA aicina uz pasaules čempionātu junioriem Helsingborgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

LFS un LFA aicina uz pasaules čempionātu junioriem Helsingborgā
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) un nodibinājums "Latvijas Fanu organizācija" (LFA) aicina sporta līdzjutējus no 26.aprīļa līdz 1.maijam doties organizētā braucienā uz florbola dzimteni Zviedriju, lai atbalstītu Latvijas U19 vīriešu izlasi pasaules čempionātā, kas notiks Helsingborgā.

Astotais pasaules čempionāts vīriešu U19 florbola izlasēm norisināsies no 29.aprīļa līdz 3.maijam. Latvijas junioru izlase spēlēs A divīzijā, kur tā ielozēta B grupā – kopā ar Šveices, Somijas un Slovākijas izlasēm. A grupā cīnīsies Zviedrijas, Čehijas, Norvēģijas un Polijas valstsvienības.

Latvijas florbola fanu pulks Helsingborgā apmeklēs divas Latvijas junioru izlases spēles – 29.aprīlī pret Šveices valstsvienību un 30.aprīlī pret Slovākijas valstsvienību. Izbraukšana no Rīgas – 26.aprīlī ar komfortablu mikroautobusu. Baltijas jūra turpceļa tiks šķērsota ar prāmi "Rīga – Stokholma", bet atgriešanās 1.maijā, jūru šķērsojot ar prāmi "Karlshamna - Klaipēda". Helsingborgā dzīvošana kempingā. Programmā paredzētas "Party" un "After Party", kā arī ekskursijas. Brauciena kopējā maksa vienam cilvēkam – 199 EUR. Grupas vadītājs – Dinārs Kvedovs (tālr. 26538555).