Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Šķiras Ketunena un Čehijas izlases ceļi

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šķiras Ketunena un Čehijas izlases ceļi
Petri Ketunens

Pēc tam, kad pasaules florbola čempionātā savās mājās Čehijas valstsvienība palika bez medaļām, ierindojoties ceturtajā vietā, nolemts neturpināt sadarbību ar somu speciālistu Petri Ketunenu.

Petri Ketunens 2016. gada ziemā līdz pasaules čempionāta zelta godalgām aizveda savas dzimtenes Somijas vīriešu valstsvienību. Drīz pēc triumfa tika ziņots, ka darbu ar somiem speciālists neturpinās, jo pieņēmis izaicinājumu kļūt par nākamā čempionāta organizatoru Čehijas valstsvienības treneri. Neskatoties uz lielajām ambīcijām, Čehijas izlase turnīru aizvadīja nepārliecinoši, grupu turnīrā ar milzu grūtībām izcīnot otro vietu, neveiksmes piedzīvojot gan pusfinālā, gan spēlē par bronzas medaļām, esot spiesti samierināties ar gana ierasto ceturto vietu čempionāta noslēgumā.

Kļuvis zināms, ka sadarbība ar Ketunenu netiks turpināta un Čehijas florbola federācija jau meklē speciālistu, kurš kļūs par jauno izlases vadītāju. Viens no kandidātiem esot pašreizējais Čehijas U-19 izlases treneris Ludeks Benešs.