Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Šveiciešiem otrais panākums Valmierā

Andrejs Siliņš

Šveiciešiem otrais panākums Valmierā
Jans Bingeli
Foto: Ritvars Raits

Šveices florbola valstsvienība sestdien Vidzemes Olimpiskajā centrā Četru Nāciju kausa turnīrā izcīnīja otro uzvaru, ar rezultātu 8:3 pārspējot Norvēģijas izlasi.

Norvēģi vakar zaudēja Somijas izlasei (2:6), kamēr šveicieši ar 9:4 sasita Latviju. Arī šodien Šveice pārliecināja jau no mača sākuma, pirmajās 15 minūtēs panākot 2:0. Trešdaļas beigās norvēģi gan vienus vārtus atspēlēja, bet otrajās divdesmit minūtēs šveicieši turpināja iesāktajā garā, sametot vēl trīs vārtus un pēc divām trešdaļām jau 5:2. Pirmajās desmit pēdējās trešdaļas minūtēs vēl divi vārti Šveices izpildījumā. Pēdējo četru minūšu laikā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, un tas arī viss - 8:3.

Markuss Gerbers izcēlās ar četriem rezultativitātes punktiem - "hat-trick" un viena rezultatīva piespēle. Trīs piespēles Kristianam Suteram, bet pa diviem rezultativitātes punktiem Florianam Kučenam, Emanuelam Antereram un Janam Bingeli. Norvēģiem divi vārti un viena piespēle Tomasam Stratem.

Četru Nāciju kausa turnīrs

Šveice - Norvēģija 8:3 (2:1, 3:1, 3:1)