Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Trim Latvijas florbola izlasēm – pārbaudes spēles Valmierā un Kocēnos

Jānis Pārums

No 12. līdz 15.septembrim Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā un Kocēnu sporta namā notiks vairākas pārbaudes spēles florbolā, kurās ar citu valstu izlasēm savus spēkus samēros trīs Latvijas valstsvienības – vīriešu, sieviešu un sieviešu U19.

Latvijas sieviešu florbola izlase savu treneru Jāņa Freivalda un Jāņa Daiņa vadībā gatavojas 9. pasaules čempionātam, kas no 7. līdz 15.decembrim norisināsies Čehijas pilsētās Brno un Ostravā. Uz treniņnometni un pārbaudes spēlēm ar Igaunijas sieviešu un Latvijas sieviešu U19 izlasēm, kas notiks no 13. līdz 15.septembrim, treneri uzaicinājuši 29 valstsvienības kandidātes.

Latvijas U19 sieviešu izlase, kuru vada treneris Jurijs Fedulovs, Kocēnu sporta namā divas reizes sacentīsies ar savām vienaudzēm no Igaunijas, bet vēl pa reizei mēģinās izrādīt cienīgu pretestību Latvijas un Igaunijas sieviešu valstsvienībām. Mūsu juniores gatavojas 6. pasaules čempionātam, kas nākamā gada maijā notiks Polijā. Uz šo treniņnometni un pārbaudes spēlēm uzaicinātas 30 jaunās florbolistes.

Latvijas vīriešu florbola izlases mērķis ir starts 10. pasaules čempionātā, kas nākamā gada nogalē notiks Zviedrijā. Tiesības sacensties ar citām pasaules labākajām valstsvienībām mūsu florbolistiem būs jāizcīna kvalifikācijas turnīrā, kas 2014.gada janvāra beigās – februāra sākumā notiks tieši Valmierā. Gatavojoties šim turnīram, Latvijas izlase no 12. līdz 15.septembrim Vidzemes Olimpiskajā centrā aizvadīs četras pārbaudes spēles, divas reizes mērojoties spēkiem ar slovākiem, bet vēl pa reizei – ar poļiem un igauņiem. Mūsu valstsvienības treneri Īro Parviainens un Kristians Bjorkstens uz treniņnometni un pārbaudes turnīru Valmierā uzaicinājuši 44 izlases kandidātus.

Visi florbola līdzjutēji laipni aicināti uz Kocēnu sporta namu un Vidzemes Olimpisko centru, lai atbalstītu mūsu izlases. Ieejas biļetes cena uz Latvijas vīriešu izlases spēlēm – LVL 1,-. Bērniem un jauniešiem līdz 16 gadu vecumam – ieeja bez maksas. Ieeja uz sieviešu izlašu spēlēm spēlēm Kocēnu sporta namā – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Sabīne Kazaine, LFS biroja vadītāja

     [+] [-]

, 2013-09-11 14:54, pirms 11 gadiem
kur ir kalendars sieviesu spelem un viriesu ari?

     [+] [-]

, 2013-09-11 16:09, pirms 11 gadiem
Curtiys rakstīja: kur ir kalendars sieviesu spelem un viriesu ari?
Pa labi no raksta.

     [+] [-]

, 2013-09-11 17:57, pirms 11 gadiem
Sieviesu spelem kalendaru neatrodu, viriem atradu.

     [+] [-]

, 2013-09-11 20:54, pirms 11 gadiem
Curtiys rakstīja: Sieviesu spelem kalendaru neatrodu, viriem atradu.
zem vīriešu komandu kalendāra.

     [+] [-]

, 2013-09-11 23:28, pirms 11 gadiem
laikam esmu akls!