Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Višņevska: "Prieks, ka jaunās meitenes progresē"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Višņevska: "Prieks, ka jaunās meitenes progresē"
Lauma Višņevska
Foto: Ritvars Raits, Floorball.lv

Pasaules florbola čempionātā Latvijas izlase piedzīvojusi zaudējumus abās spēlēs, atzīstot Čehijas un Slovākijas izlašu pārākumu. Viena no komandas līderēm ir pieredzējusī Lauma Višņevska, kura stājusies mūsu vārtos abās spēlēs. Neskatoties uz negatīvajiem rezultātiem, vārtsardze uzteic spēlētāju progresu laukumā.

"Neesmu noskatījusies šīs dienas spēļu momentus, bet pēc manām sajūtām galvenās problēmas rodas tajā, ka pietiekami cieši nenosedzam savas pretinieces vārtu priekšā. Slovākietes savu mājas darbu bija izpildījušas, bet mēs – nē. Viņas redzēja mūsu kļūdas vakardienas spēlē un šodien vārtus guva līdzīgā veidā – agresīvi un ļoti tuvu vārtiem realizējot momentus no vārtu priekšas," viena no mūsu izlases vadošajām florbolistēm, vārtsardze, Lauma Višņevska centās skaidrot iemeslu, kādēļ mūsu izlasei tik lielas problēmas rodas ar savu vārtu priekšas nosargāšanu."

Apzinoties reālo spēku samēru, grupu turnīra pēdējā spēlē pret pasaules čempionēm zviedrietēm uz pozitīvu rezultātu cerēt būtu naivi, taču arī šādas spēles var būt vērtīgas: "Redzēsim, kādu taktiku treneri izvēlēsies spēlei ar Zviedriju, taču piekrītu treneru teiktajam, ka rīt mums būs labas iespējas piestrādāt pie dažādām taktiskām situācijām. Domāju, ka galvenais uzsvars tiks likts uz spēli aizsardzībā un ceru, ka no kļūdām mācīsimies un nepieļausim tādas kļūdas kā citos gados spēlēs ar zviedrietēm," turpina Latvijas izlases vārtsardze.

"Jaunās meitenes jūtas labi un ir gatavas nākamajām spēlēm," Lauma atbildēja uz jautājumu vai gados jaunās meitenes pēc sagrāves ar čehietēm un sāpīgā zaudējuma slovākietēm nebūs pārlieku sašļukušas, domājot par turnīra turpinājumu. "Mani priecē tas, ka tieši sadarbība gan ar jaunajām aizsardzēm, gan ar manām vecajām cīņu biedrenēm progresē un redzu, ka meitenes cenšas no visas sirds un mēģina saprast kā var palīdzēt man un Kristīnei (Kirilovai, aut.) vārtos. Jau pēc vakardienas spēles varēja manīt progresu. Protams, bez emocijām neiztikt, bet tas, kas mums šādās situācijās palīdz, ir tieši mūsu komandas gars. Tādēļ jāsoļo tikai uz priekšu ar augsti paceltu galvu un tas, kas bijis, jāatstāj pagātnē."

     [+] [-]

, 2019-12-10 08:01, pirms 4 gadiem
Lieliska ir Laura Gaugere!!!