Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Foto: Latvija - Polija

Ritvars Raits
Ritvars Raits
Jūsu uzmanībai piedāvājam pasaules čempionāta florbolā juniorēm spēles starp Latvijas un Polijas izlasēm fotoapskatu. Ar 3:2 uzvarēja polietes.
Foto: Ritvars Raits

  -2 [+] [-]

, 2010-05-07 14:33, pirms 14 gadiem

Komentārs par 46. attēlu

treneris izskatās apmierināts.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 15:05, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

ar raudāšanu nekas nebūs līdzēts!
spēle bija drausmīga,pat elementāras saspēles nebija-nezinu,kurš pie tā vainīgs-treneri,spēlētājas!vienubrīd visas 5 spēlētājas bija pie borta vienā malā,un tā ir tikai viena epizode,kļūdas varētu saukt un saukt..žēl,ka šī izlase čempionāta galvenajā spēlē nespēja kaut cik mobilizēties,pelnīts zaudējums.........

  +3 [+] [-]

, 2010-05-07 15:53, pirms 14 gadiem

Komentārs par 48. attēlu

malacīt Līga :*

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 16:11, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

piekrītu pilnīgs haoss un Polietes bumbiņas mūsējām nocēla kā maziem bērniem un cik kļūdu - it īpaši aizsardzībā !

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 16:13, pirms 14 gadiem

Komentārs par 44. attēlu

Fail...

  -4 [+] [-]

, 2010-05-07 16:20, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

Pinkšķ...

Būtu uz halli trenēties gājusi.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 18:38, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

ko tad var gribeet,ka treneri nevar vienoties par taktiku un speles organizeshanu!

     [+] [-]

, 2010-05-07 22:42, pirms 14 gadiem
Jurijs Irlavai mācēja pārdot spēli Latvijas čempī, no Polietēm nemācēji nopirkt?
Kundziņš jau vienreiz šos ambiciozos nemākuļus padzina no stūres, pētesons otrreiz kāpj uz tā paša grābekļa.

  +4 [+] [-]

, 2010-05-08 10:40, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

duuda10 rakstīja: ar raudāšanu nekas nebūs līdzēts!
spēle bija drausmīga,pat elementāras saspēles nebija-nezinu,kurš pie tā vainīgs-treneri,spēlētājas! vienubrīd visas 5 spēlētājas bija pie borta vienā malā,un tā ir tikai viena epizode,kļūdas varētu saukt un saukt..žēl,ka šī izlase čempionāta galvenajā spēlē nespēja kaut cik mobilizēties,pelnīts zaudējums.........
a ko, priecāties vai?? jums, gudrīšiem, vispār NAV NEKĀDAS saprašanas... mākat tikai gudri runāt. palaistu jūs laukumā, tad redzētu, kas no tā iznāktu. kā jūs nospēlētu pret divkārtējām čempionēm, favorītēm un to pašu Poliju.

Kas latviešiem ir? ko var priecāties par citu latviešu nelaimēm??? jūs vispār padomājāt kā mēs jutāmies tur, lasot visus šos burvīgos komentārus? "kāds kauns kāds kauns, nav pelnījušas vispār izlases formas uzvilkt, nav attieksmes, trīs sētnieces, izdrāza kā lauku m..."... citam komandām (pat B grupā) brauca līdzi savi atbalstītāji, a latvietes mājās tikai noliek. parādiet man citas latviešu jaunietes, kuras tad būtu pelnījušas uzvilkt šīs formas! patīk jums tas vai nē, bet mēs bijām vienīgās. jā, mēs nestāvam pat tuvu Zviedrijai, Somijai un pārējām florbola lielvalstīm, bet tādas nu mēs esam. mēs esam vainīgas, ka Latvijā meiteņu florbolam netiek pievērsta uzmanība?? un nevajag nolikt trenerus un pārējos, kas bija tur ar mums un bez kuriem mēs nevarētu iztikt (jā, arī Toms, jo kā jūs domājat, kurš palīdzēja dakterītei??? nebūtu viņa un Roņa, daudz kas būtu bijis sliktāk). viņus vajadzētu paslavēt, ka viņi vispār UZŅĒMĀS šo visu pasākumu. jums nav ne mazākās nojausmas, cik daudz viņi skrēja un darīja, lai kkas vispār notiktu.

Prieks, ka tomēr ir daži, kas izprot situāciju ne tikai čempionātā, bet arī Latvijas florbola kopumā. kamēr nepasaka priekšā, ka zviedrietēm vajadzēja vārtu attiecību, tikmēr vairums nemaz neapjēdz, kādēļ bija tāda spēle ar tādu rezultātu.

jā, protams ir skumji, ka vairs neesam florbola Elitē, a ko darīt??? tāda dzīve! tagad mēs vismaz spēlēsim ar sava līmeņa valstīm. bet arī to apjēdz tikai retais. mēs vēl aizvien esam pirmajā desmitniekā pasaulē. ja kas. kāpēc jums vajag to Elites 7. vietu? lai palielītos, ka Latvija ir viena grupa ar Šveici? tas nekas, ka pēdējos gadus knapi noturējāmies grupā. tas nekas, ka šajā grupā mūs paņēma ar nulli pret padsmit. nu nebūs mums tuvākajos gados tāds līmenis kā Skandināvijā. nu nebūs. kad jūs to vienreiz sapratīsiet??

     [+] [-]

, 2010-05-08 13:34, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

Nu jāa, visi jau ir gudrāki un visu zin labāk par mums. Tā vienmēr ir bijis, ka par sevi visvairāk uzzini no malas!

  +1 [+] [-]

, 2010-05-08 18:38, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

Ir jau pareizi, jāmāk arī zaudēt, bet šoreiz runa iet ne par to vai zaudē vai vinnē, bet par izlases fizisko, tehnikas līmeni salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, salīdzinot ar pretiniekiem. Tām pašām Zviedrietēm ir divas rokas, divas kājas, ir nūjas tāpat kā jums, bet, ka ar šādu rezultātu zaudē, rodas jautājums - kāpēc tā? Kaut kas šeit Latvijā ir nepareizi, kaut kas jāmaina... Vieglāk jau pacelt rokas augšā un pateikt - tas nav mūsu līmenis, bet vai pareizāk nebūtu censties kaut ko mainīt uz labo pusi?

     [+] [-]

, 2010-05-08 22:44, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

Kauss rakstīja: Tām pašām Zviedrietēm ir divas rokas, divas kājas, ir nūjas tāpat kā jums, bet, ka ar šādu rezultātu zaudē, rodas jautājums - kāpēc tā?
tapēc, ka viņas trenējās jau no bērna kājas un dara to daudz pamatīgak un daudz augstākā līmenī nekā mēs.

     [+] [-]

, 2010-05-09 00:40, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

Paskatoties iepriekšējos čempionātus, tad Latvijai nekad nav paveicies ar grupu, jo parasti iepriekšējā gadā ir slikti nospēlēts, izņemot, kad pie stūres bija Z.Bergmanis & co, ja nemaldos, tad 4. vieta, bet kad trenera amatu ieņēma Fedulovs tā uzreiz ir dir*ā, piedodiet, bet tā ir.
Neticu, ka šeit ir tik slikta līmeņa meitenes. Domāju, ka vadībai ir jāatkāpjās, jo ja šitā izgāžās, tad tur nav ko darīt. Taktiskais zīmējums laukumā nebija nekāds, nekādu izspēļu un citu svarīgu florbola elementu bez kuriem nu nekādīgi nevar iztikt!
Prieks vismaz par meitenēm, kuras cīnijās un aizstāvēja Latvija godu.

     [+] [-]

, 2010-05-09 10:32, pirms 14 gadiem

Komentārs par 50. attēlu

shausmas rakstīja: Paskatoties iepriekšējos čempionātus, tad Latvijai nekad nav paveicies ar grupu, jo parasti iepriekšējā gadā ir slikti nospēlēts, izņemot, kad pie stūres bija Z.Bergmanis & co, ja nemaldos, tad 4. vieta, bet kad trenera amatu ieņēma Fedulovs tā uzreiz ir dir*ā, piedodiet, bet tā ir.
Neticu, ka šeit ir tik slikta līmeņa meitenes. Domāju, ka vadībai ir jāatkāpjās, jo ja šitā izgāžās, tad tur nav ko darīt. Taktiskais zīmējums laukumā nebija nekāds, nekādu izspēļu un citu svarīgu florbola elementu bez kuriem nu nekādīgi nevar iztikt!
Prieks vismaz par meitenēm, kuras cīnijās un aizstāvēja Latvija godu.
Bergmanis nemaz nebija labāks !
Vnk spēlētājas nav pietiekoši labas...

  -1 [+] [-]

, 2010-05-09 12:04, pirms 14 gadiem
Diemžēl izlasē tikai 2-3 meitenēm ir labs fiziskais un laba tehnika.. Dažas spēlētājas nevar izvilkt visu spēli..