Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Divus vārtus iemetušais Jansons: "Spēle aizgāja pēc zaudētajiem vārtiem"

Divus vārtus iemetušais Jansons: "Spēle aizgāja pēc zaudētajiem vārtiem"
Klāvs Jansons pret Slovākiju. Foto: Latvijas Florbola savienība

Kaut Latvijas florbola izlase bija noskaņojusies trešdienas spēlei pret Slovākiju pasaules čempionāta astotdaļfinālā, pilnībā tā aizgājusi vien pēc zaudētajiem vārtiem, uzskata 18 gadus vecais Klāvs Jansons, kurš mačā pamanījās gūt divus vārtus.

"Visi bijām noskaņojušies, ka šī ir ļoti atbildīga spēle. Bijām gatavi spēlēt kā komanda, izpildījām visu, ko treneris bija ieplānojis, tāpēc arī tāds rezultāts," pēc mača pauda Jansons. "Spēli varbūt sākām nedaudz aizmiguši, bet pēc zaudētajiem vārtiem spēle aizgāja."

"Kad es guvu pirmos vārtus, biju mazliet nesaprašanā, īsti nesapratu, kas notiek. Emocijas ir fantastiskas, novēlu to izbaudīt jebkuram spēlētājam," saka izlases debitants. "Kolektīvs ļoti ātri mani pieņēma. Debitantiem, kā vienmēr, ir pienākumi, tomēr visi esam viens par otru."

Trešdienas spēlē Latvijas sagrāva Slovākiju ar 6:1 un ceturtdaļfinālā piektdienas vakarā tiksies ar pasaules florbola grandu Zviedriju. "Nākamajā spēlē darīsim visu, kas iespējams. Pretinieks varbūt ir spēcīgāks, bet mēs viņus nešķirojam. Iesim un cīnīsimies," Jansons noskaņots kaujinieciski.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Latvijas Speciālās Olimpiādes florbola komanda. Foto: Latvijas Speciālā Olimpiāde

Latvijas Speciālās Olimpiādes florbola komanda uzvar starptautiskā turnīrā Itālijā

LETA. Latvijas Speciālās Olimpiādes (LSO) florbola komanda šajā nedēļā izcīnīja uzvaru Itālijas Speciālās Olimpiādes nacionālo ziemas spēļu turnīrā, vēsta organizācija.
Epizode no Latvijas un Somijas savstarpējās spēles pasaules čempionāta kvalifikācijā Liepājā, foto: Floorball.lv
3

Florbolisti finālturnīrā vienā grupā ar Zviedriju, Somiju un Slovākiju

Notikusi 2024. gada pasaules florbola čempionāta finālturnīra grupu turnīra izloze un Latvijas valstsvienība ielozēta B apakšgrupā ar Somiju, Zviedriju Slovākiju.
Latvijas florbola izlases kapteinis Artis Raitums (#21). Foto: floorball.lv
3

2026. gadā atjaunos Eiropas čempionātu florbolā

LETA. 2026.gadā tiks atjaunos Eiropas čempionāts florbolā un pēc diviem gadiem par Vecā kontinenta godalgām cīnīsies sievietes, informē Starptautiskā Florbola federācija (IFF).