Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Izlase turnīru noslēgs ar spēli pret vācietēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Izlase turnīru noslēgs ar spēli pret vācietēm
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien Slovākijas pilsētā Nitrā noslēgsies Sešu nāciju kausa izcīņas turnīrs florbolā sievietēm. Kā pirmās jau pulksten 9.00 (pēc Latvijas laikā) laukumā dosies Latvijas izlases florbolistes, lai mērotos spēkiem ar vācietēm mačā par piekto vietu.

Sešu nāciju kausa izcīņas turnīrā mūsu izlase līdz šim aizvadījusi divas spēles - aizvakar latvietes pirmajā apakšgrupas mačā ar 3:4 piekāpās polietēm. Vakar mūsu meitenes daudz saturīgāku sniegumu demonstrēja cīņā ar mājiniecēm slovākietēm. Tikai vienu vārtu pietrūka, lai Latvijas izlase iekļūtu pusfinālā, bet divu - lai uzvarētu apakšgrupā. Latvietes lielāko daļu spēles atradās vadībā, bet mačs noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu - 5:5.

Vakar vakarā slovākietes aizvadīja arī pusfinālā spēli, kurā ar 7:3 sakāva dānietes. Par otru finālisti kļuva Norvēģijas valstsvienība, kas tikai ar 5:4 pārspēja polietes. Mūsu šīsdienas pretinieces vācietes Nitrā notikušajā turnīrā piedzīvojušas divus zaudējumus. Pirmajā apakšgrupas spēlē Vācijas izlase ar 3:6 atzina dāniešu pārākumu, bet otrajā ar 2:5 kapitulēja norvēģietēm. Latvijas sieviešu izlase ar Vācijas valstsvienību pēdējo reizi tikās iepriekšējā pasaules čempionātā, kas pirms diviem gadiem notika Tamperē. Toreiz mačā par piekto vietu pasaulē ar 5:2 pārliecinoši uzvarēja latvietes, kuru labā četrus vārtus guva Diāna Isjomina, bet vēl vienus - Ieva Priede. Gan Isjomina, gan Ieva Priede ir arī šajā izlases sastāvā.

Latvijas sieviešu izlase:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Komanda
1.Paula EgleUNND Rīga
2.Ieva PriedeUNND Rīga
3.Linda LubgāneANND Rīga
4.Anna AnkudinovaUĶekavas Bulldogs
5.Džeina EglīteULekrings
6.Monika DžigureULekrings
7.Paula SloģeULekrings
8.Elizabete PavlovskaARubene
9.Laura GaugereARubene
10.Evita RudzīteARubene
11.Lība Daija MikovaURubene
12.Madara AdamaneARubene
13.Zeltīte BankavaURubene
14.Elīza Elizabete BērziņaUFK Ķekava
15.Gundega VancāneAFK Ķekava
16.Kristīne KirilovaVFK Ķekava
17.Evelīna GarbareUWizards Bern Burgdorf (Šveice)
18.Diāna IsjominaUGrei (Norvēģija)
19.Līga GarklāvaUGrei (Norvēģija)
20.Lauma VišņevskaVStromsbro IF (Zviedrija)

Galvenais treneris: Jurijs Fedulovs
Treneris: Jānis Inģists
Mediķe: Lilita Lazdiņa
Ekipējuma menedžeris: Arsenijs Potapovs
Izlases menedžere: Dace Grizāne

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...