Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Sieviešu izlase pirmajā pārbaudes spēlē piekāpjas PSS florbolistēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sieviešu izlase pirmajā pārbaudes spēlē piekāpjas PSS florbolistēm
Inga Ametere
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas sieviešu florbola izlases kandidātes sava galvenā trenera Jurija Fedulova vadībā šīs nedēļas nogalē atrodas treniņnometnē Somijā. Nometnes programmā paredzētas arī trīs pārbaudes spēles ar vietējo klubu komandām. Pirmajā, kas piektdienas vakarā notika Helsinkos, latvietes rezultatīvā cīņā ar 6:9 piekāpās PSS florbolistēm.

Mačā pret PSS kluba komandu Latvijas sieviešu izlasē, kas šoreiz izveidota no tikai Latvijā spēlējošām florbolistēm, rezultatīvākā diviem goliem un vienu piespēli bija komandas kapteine Gunita Kārkliņa. Pa vārtu guvumam Ievas Ločmeles, Ingas Ameteres, Lindas Dadajevas un Jutas Muravskas kontā, bet ar rezultatīvu piespēli izcēlās Zeltīte Bankava, Rebeka Laure, Santa Torstere, Edīte Bankava un Laura Gaugere. Pirmo spēles pusi Latvijas komandas vārtus sargāja Jolanta Tauriņa-Ieveniece, bet turpinājumā - Kristīne Kirilova. Tika veikta arī pēcspēles metienu sērija, kurā ar 2:1 pārākas izrādījās laukuma saimnieces. Vienīgo bullīti Latvijas izlases labā realizēja Laura Gaugere, bet vārtus sargāja Kristīne Kirilova. Šodien Latvijas sieviešu izlase dosies uz Tamperi, lai tur aizvadītu pārbaudes spēli ar komandu "Koovee".

Latvijas sieviešu valstsvienība gatavojas pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīram, kas no 1. līdz 5.februārim notiks Spānijas galvaspilsētā Madridē. Mūsu izlase iekļauta EUR 4 kvalifikācijas grupā, kurā par ceļazīmi uz pasaules čempionātu cīnīsies ar čehietēm, ungārietēm, spānietēm un ukrainietēm. Finālturnīram automātiski kvalificēsies pirmās un otrās vietas ieguvējas, bet izlasei, kas ierindosies trešajā vietā, būs savi rezultāti jāsalīdzina ar citu grupu trešās vietas ieguvējām. Pasaules čempionāts florbolā sievietēm norisināsies Slovākijā 2017.gada nogalē - no 1. līdz 9.decembrim.

Latvijas sieviešu izlases kandidātes:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Komanda
1.Ieva LočmeleURīgas Lauvas
2.Linda DadajevaURīgas Lauvas
3.Anna AnkudinovaURīgas Lauvas
4.Gunita KārkliņaAFK NND
5.Paula EgleULekrings
6.Santa TorstereUFK NND
7.Jolanta Tauriņa-IevenieceVRubene
8.Juta MuravskaARubene
9.Rebeka LaureURubene
10.Lība Daija MikovaURubene
11.Madara AdamaneARubene
12.Evita RudzīteURubene
13.Kristīne KirilovaVRīgas Lauvas
14.Gundega VancāneAFK Ķekava
15.Ieva PriedeUFK NND
16.Inga AmetereUĶekavas Bulldogs
17.Zanda OzoliņaUĶekavas Bulldogs
18.Laura GaugereARubene
19.Linda LīceARubene
20.Edīte BankavaURubene
21.Zeltīte BankavaURubene

Galvenais treneris: Jurijs Fedulovs
Treneris: Gints Vīnbergs
Mediķis: Aleksandrs Matjuņins

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...