Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlasei trīs pārbaudes spēles Somijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas izlasei trīs pārbaudes spēles Somijā
Foto: Edgars Vaivads

Nākamās nedēļās nogalē, 11.septembrī, Latvijas vīriešu florbola izlase dosies uz treniņnometni Somijā, kur aizvadīs trīs pārbaudes spēles, vienu reizi tiekoties ar Tamperes "SC Classic" (Tampere), kā arī divas reizes spēkojoties ar Kokolas komandu "Nibacos".

Mūsu valstsvienība uz pasaules vicečempionu zemi dosies naktī uz 11.septembri. Jau ierašanās dienā mūsu florbolistiem paredzēta pirmā pārbaudes spēle, kurā viņiem pretī stāsies viens no titulētākajiem Somijas Elites līgas klubiem - "SC Classic". Šis pretinieks Latvijas izlasei ir jau pazīstams – starptautiskajā turnīrā "Latvian Open 2014", kas augusta nogalē notika Valmierā, mūsu valstsvienība tikās ar "SC Classic" un, lielu daļu spēles atrodoties vadībā, tomēr piekāpās ar 8:10. Nākamajās dienās mūsu valstsvienība viesosies Kokolā, kur 12. un 13.septembrī tiksies ar florbola klubu "Nibacos". 12. un 13.septembrī izlasei paredzēti arī treniņi, bet Latvijā florbolisti atgriezīsies svētdien, 14.septembrī. Pa ceļam plānots apstāties Vantas pilsētā, lai klātienē noskatītos Zviedrijas un Somijas valstsvienību maču.

Valstsvienības treneri uz pārbaudes spēlēm Somijā vedīs 24 spēlētājus – divus vārtsargus, deviņus aizsargus un 13 uzbrucējus. Sastāvā būs arī trīs leģionāri – Somijā spēlējošie Artis Raitums un Morics Krūmiņš, kā arī Mihails Kostusevs, kurš spēlē Šveices klubā. Diemžēl šajā treniņnometnē nevarēs piedalīties vēl divi kandidāti, kurus treneri vēlējās redzēt sastāvā – Aivis Kusiņš (Lielvārde) netiek studiju dēļ, personiski iemeslu dēļ šoreiz izlasei nevarēs palīdzēt arī tās ilggadējais aizsardzības balsts Oskars Fīrmanis (RTU/Inspecta).

Treniņnometne un pārbaudes spēles Somijā ir kārtējais posms, Latvijas izlasei gatavojoties startam pasaules čempionātā, kas 2014.gada decembra pirmajā pusē notiks Zviedrijas pilsētā Gēteborgā. Triju mēnešu laikā, kas atlikuši līdz pasaules čempionātam, valstsvienības kandidātu sastāvā vēl iespējamas ievērojamas izmaiņas.

Latvijas vīriešu florbola izlase:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Andis BlindsVRTU/Inspecta
2.Anrijs VentsVCēsu alus/Lekrings
3.Ingus LaiviņšACēsu alus/Lekrings
4.Morics KrūmiņšANokian KrP (Somija)
5.Gatis AkūlovsARTU/Inspecta
6.Gatis LiepiņšAFBK Valmiera/ViA
7.Mārtiņš BroksAFBK Valmiera ViA
8.Sandris VirsnītisALielvārde
9.Aigars BelasovsAFBK Valmiera/ViA
10.Jānis RajeckisACēsu alus/Lekrings
11.Andris MalkavsACēsu alus/Lekrings
12.Ainārs JuškēvičsUUlbroka/FS Masters
13.Artis RaitumsUTPS (Somija)
14.Toms AkmeņlauksULielvārde
15.Artis SavinsULielvārde
16.Atis BlindsURTU/Inspecta
17.Mārtiņš RajeckisULekrings
18.Mihails KostusevsUUnihockey Langenthal Aarwangen (Šveice)
19.Atis StepānsURubene
20.Gints KlēģersUĶekava
21.Aleksandrs AbramovsUCēsu alus/Lekrings
22.Andris RajeckisUCēsu alus/Lekrings
23.Juris GribustsULielvārde
24.Ritvars BērziņšURubene

Galvenais treneris: Īro Parviainens
Treneris: Kristians Bjorkstens
Treneris: Artis Malkavs
Ārste: Lilita Lazdiņa
Ekipējuma menedžeris: Oļegs Groševs
Izlases menedžere: Maija Zēmele

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2014-09-04 10:24, pirms 10 gadiem
Lai veicas!