Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Sieviešu izlases kandidātēm treniņnometne Somijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sieviešu izlases kandidātēm treniņnometne Somijā
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien uz Somiju devās trenera Jurija Fedulova vadītā no Latvijas čempionāta spēlējošām florbolistēm izveidotā sieviešu izlase, kas šīs nedēļas nogalē tur aizvadīs treniņnometni, kuras programmā paredzētas arī trīs pārbaudes spēles ar somu klubiem.

Uz treniņnometni Somijā Jurijs Fedulovs aizveda 21 florbolisti - 20 no viņām spēlē ELVI florbola līgā sievietēm, bet viena (Paula Egle) - sieviešu 1.līgas klubā "Lekrings" (Cēsis). Teniņnometnes laikā izlase uzturēsies Somijas galvaspilsētā Helsinkos, kur notiks arī divas pārbaudes spēles - piektdien, 4.novembrī, ar kluba PSS komandu, bet svētdien, 6.novembrī - ar "Northern Stars". Sestdien, 5.novembrī, mūsu florbolistes dosies uz Tamperi, kur krustos nūjas ar vietējo komandu "Koovee".

Latvijas sieviešu valstsvienība gatavojas pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīram, kas no 1. līdz 5.februārim notiks Spānijas galvaspilsētā Madridē. Mūsu izlase iekļauta EUR 4 kvalifikācijas grupā, kurā par ceļazīmi uz pasaules čempionātu cīnīsies ar čehietēm, ungārietēm, spānietēm un ukrainietēm. Finālturnīram automātiski kvalificēsies pirmās un otrās vietas ieguvējas, bet izlasei, kas ierindosies trešajā vietā, būs savi rezultāti jāsalīdzina ar citu grupu trešās vietas ieguvējām. Pasaules čempionāts florbolā sievietēm norisināsies Slovākijā 2017.gada nogalē - no 1. līdz 9.decembrim.

Latvijas sieviešu izlases kandidātes:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Komanda
1.Ieva LočmeleURīgas Lauvas
2.Linda DadajevaURīgas Lauvas
3.Anna AnkudinovaURīgas Lauvas
4.Gunita KārkliņaAFK NND
5.Paula EgleULekrings
6.Santa TorstereUFK NND
7.Jolanta Tauriņa-IevenieceVRubene
8.Juta MuravskaARubene
9.Rebeka LaureURubene
10.Lība Daija MikovaURubene
11.Madara AdamaneARubene
12.Evita RudzīteURubene
13.Kristīne KirilovaVRīgas Lauvas
14.Gundega VancāneAFK Ķekava
15.Ieva PriedeUFK NND
16.Inga AmetereUĶekavas Bulldogs
17.Zanda OzoliņaUĶekavas Bulldogs
18.Laura GaugereARubene
19.Linda LīceARubene
20.Edīte BankavaURubene
21.Zeltīte BankavaURubene

Galvenais treneris: Jurijs Fedulovs
Treneris: Gints Vīnbergs
Ārsts: Aleksandrs Matjuņins

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...