Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Fedulovs sācis vētīt izlases kandidātes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Fedulovs sācis vētīt izlases kandidātes
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pēc trim mēnešiem Slovākijas galvaspilsētā notiks pasaules čempionāts florbolā sievietēm. Latvijas valstsvienības galvenais treneris Jurijs Fedulovs uz treniņnometni, kas šī nedēļas nogalē norisinājās Kocēnos, bija uzaicinājis 25 izlases kandidātes - tikai Latvijas čempionātā spēlējošas florbolistes.

Visvairāk spēlētāju bija uzaicinātas no ELVI florbola līgas sievietēm čempionvienības "Rubenes" (Kocēni) - deviņas. Pa četriem izsaukumiem saņēma triju klubu (Rīgas FK "NND", "Rīgas Lauvas" un FK "Ķekava" florbolistes. Trīs spēlētājas uzaicinātas no Virslīgas jaunpienācējas - Cēsu "Lekringa". Par savu vietu izlasē, cik tas atkarīgs no treneriem, drošas var būt četras mūsu "leģionāres" - Evelīna Garbare, kura spēlē Šveicē, Līga Garklāva un Diāna Isjomina, kuras spēlē Norvēģijā, kā arī vārtsardze Lauma Višņevska, kura aizpērnajā pavasarī kļuva par Čehijas čempioni, pērn spēlēja Šveicē kopā ar Garbari, bet tagad atgriezusies savā mītnes zemē Zviedrijā.

Jau nākamās nedēļas vidū Latvijas sieviešu izlase dosies uz četras dienas ilgu treniņnometni Somiju, kur aizvadīs pārbaudes spēles ar vietējiem klubiem. Somijā komandai pievienosies mūsu "ārzemnieces", bet tās spēlētājas, kuras turp dosies no Latvijas, valstsvienības galvenais treneris J.Fedulovs nosauks nākamās nedēļas sākumā.

Pasaules čempionāta florbolā sievietēm finālturnīrs notiks no 1. līdz 9. decembrim Bratislavā. Latvijas sieviešu izlase, kam jau četrus gadus pieder pasaules piektās labākās komandas gods, tiesības spēlēt šajā čempionātā izcīnīja šā gada februārī Spānijas galvaspilsētā Madridē, kur ieņēma otro vietu grupā, piekāpjoties tikai čehietēm. Pasaules čempionāta finālturnīrā Bratislavā latviešu pretinieces apakšgrupā būs čehietes, norvēģietes un somietes.

Latvijas sieviešu izlases kandidātes:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Komanda
1.Gunita Kārkliņa AFK NND
2.Santa Torstere UFK NND
3.Jana Filipsone VFK NND
4.Ieva Priede UFK NND
5.Paula Sloģe URīgas Lauvas
6.Linda Lubgāne ARīgas Lauvas
7.Kristīne Kirilova VRīgas Lauvas
8.Ieva Ločmele URīgas Lauvas
9.Džeina Eglīte ULekrings
10.Monika Džigure ULekrings
11.Liliāna Jakovicka ULekrings
12.Linda Līce ARubene
13.Elizabete Pavlovska ARubene
14.Laura Gaugere ARubene
15.Evita Rudzīte ARubene
16.Juta Muravska ARubene
17.Rebeka Laure URubene
18.Lība Daija Mikova URubene
19.Ilga Jēkabsone VRubene
20.Madara Adamane ARubene
21.Zeltīte Bankava URubene
22.Gundega Vancāne AFK Ķekava
23.Elīza Elizabete Bērziņa UFK Ķekava
24.Elīna Drēziņa UFK Ķekava
25.Laura Skujevska UFK Ķekava

Galvenais treneris: Jurijs Fedulovs

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  -1 [+] [-]

, 2017-09-03 22:27, pirms 7 gadiem
Vētīt?Kas tas tagad būs un kā?