Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Isjomina: "Spānietes ir fiziski spēcīgas"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Isjomina: "Spānietes ir fiziski spēcīgas"
Diāna Isjomina spēlē pret Ukrainu
Foto: Floorball.lv

Spēlē pret Ukrainas izlasi Latvijas florbola valstsvienībā ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Diāna Isjomina, kura atzina, ka spēle bija gana pārliecinoša, bet pret Spāniju cīņa solās būt spraigāka.

Latvijas izlase Spānijas galvaspilsētā Madridē notiekošajā pasaules florbola čempionāta kvalifikācijas turnīrā pirmajā mačā ar rezultātu 31:1 saplosīja Ukrainu. Spēlējot pirmajā maiņā, Norvēģijas čempionvienību "Sveiva" pārstāvošā Diāna Isjomina atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli, pēc mača sniedzot komentāru Sportacentrs.com.

"Ja runājam par valstsvienības spēlēm, tad šī noteikti bija viena no vieglākajām. Viņas spēlēja tikai divās maiņās, turklāt daudzas spēlētājas bija gados ļoti jaunas. Uzvelkot Latvijas izlases kreklu, vienmēr ir motivācija doties laukumā, tādēļ nebija grūtības rast motivāciju arī šajā spēlē. Prieks, ka visas mūsu spēlētājas šajā mačā atzīmējās ar rezultativitātes punktiem."

Sacensību otrajā kārtā Latvijas izlasei pretim stāsies laukuma saimnieces spānietes, kas turnīru sākušas ar 1:16 sagrāvi pret Čehiju, spēles pirmajā pusē izrādot visnotaļ cienījamu pretestību. "Esam pret viņām jau spēlējušas. Fiziski ļoti spēcīgas florbolistes, bet tehniski ne tik ļoti labi sagatavotas. Redzējām komandas iesildīšanos un neizskatījās viņas slikti. Skaidrs, ka spēle būs pavisam savādāka un nāksies pastrādāt arī aizsardzībā. Lai vai kā, ceru, ka turpināsim uz tikpat pozitīvas nots kā mačā pret Ukrainu."

Spēles sākums pulksten 20:00 un to būs iespējams vērot arī Starptautiskās florbola federācijas IFF Youtube kanālā.