Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Artis Malkavs: "Ja pretinieki kļūdīsies, mēs to izmantosim"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Artis Malkavs: "Ja pretinieki kļūdīsies, mēs to izmantosim"
"Cēsu alus/Lekrings"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Latvijas čempione florbolā "Cēsu alus/Lekrings" šodien ar lidmašīnu devusies uz Šveices pilsētu Cīrihi, lai piedalītos šonedēļ tur notiekošajā Čempionvienību kausa izcīņas turnīrā. Cēsnieki spēlēs A apakšgrupā, kur pretiniekos viņiem būs Zviedrijas un Šveices čempioni.

Čempionvienību kausa izcīņas turnīrs florbolā norisināsies no 1. līdz 5.oktobrim. Tajā piedalīsies seši vīriešu klubi – Šveices, Zviedrijas, Somijas un Čehijas čempioni, "Cēsu alus/Lekrings" kā EuroFloorball kausa ieguvēja, un vēl viena šveiciešu komanda kā mājiniece – "GC Zürich". Cēsnieki būs A grupā kopā ar "SV Wiler-Ersigen" (Šveice) un "IBF Falun" (Zviedrija), bet B grupā par iekļūšanu pusfinālā sacentīsies "Happee Jyväskylä" (Somija), "1.SC WOOW Vitkovice" (Čehija) un "GC Zürich" (Šveice).

Pirmo spēli "Cēsu alus/Lekrings" aizvadīs jau rīt, 1.oktobrī, kad mūsu florbolistus eksaminēs Zviedrijas čempionvienība "IBF Falun", sākums pulksten 14.30 (pēc Latvijas laika). 2.oktobrī latviešiem būs brīvdiena, bet 3.oktobrī viņi krustos nūjas ar Šveices čempionvienību "SV Wiler-Ersigen", mača sākums pulksten 17.30. Izslēgšanas spēlēs iekļūs apakšgrupas divas labākās komandas.

"Cēsu alus/Lekringa" galvenais treneris Artis Malkavs pirms izlidošanas uz Šveici apstiprināja, ka viņa vadītā komanda uz turnīru ar pasaules spēcīgāko florbola klubu piedalīšanos dodas optimālajā sastāvā – visi spēlētāji ir veseli un noskaņoti pašaizliedzīgais cīņai. Protams, viegli nebūs, bet, ja pretinieki kaut drusku kļūdīsies un dos kādu iespēju cēsniekiem, "Cēsu alus/Lekrings" darīs visu, lai to izmantotu un iekļūtu turnīra pusfinālā. Cēsu komanda šo iespēju ir gaidījusi ilgi, ļoti nopietni gatavojoties tai.

Turpat Cīrihē par Florbola čempionu kausu cīnīsies arī seši sieviešu klubi. A grupā spēlēs "Djurgårdens IF IBF" (Zviedrija), "1.SC WOOW Vitkovice" (Čehija) un "Zug United" (Šveice), bet B grupā - "SB-Pro Nurmijärvi" (Somija), "Piranha Chur" (Šveice) un "Nauka-Trevelstroy" (Krievija).

Vairāk informācijas par turnīru: ŠEIT

Visām turnīra spēlēm būs iespējams sekot interneta TV tiešraidē: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...