Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Biļinska pārceļas uz Zviedrijas Superlīgu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinska pārceļas uz Zviedrijas Superlīgu
Luīze Biļinska jaunā kluba formā
Foto: Karlstad Innebandy

Viena no vadošajām Latvijas florbolistēm Luīze Biļinska karjeru turpinās pasaules spēcīgākajā florbola līgā, pārstāvot Zviedrijas komandu "Karlstad IBF".

Luīze Biļinska jau daudzus gadus pierādījusi sevi kā izteiktu punktu guvēju, esot starp rezultatīvākajām spēlētājām gan Latvijas čempionātā, gan tad, kad pārcēlās uz Šveices Elites līgas vienu no spēcīgākajām komandām "UHC Dietlikon" (12+4), gan pēdējās divās sezonās, spēlējot Norvēģijas spēcīgākās komandas "Sveiva" sastāvā, pērn tiekot pie 56 (33+23) punktiem, bet šosezon savācot jau 61 (42+19) punktu.

Latviešu florboliste bija devusies atrādīties uz "Karlstad" klubu, kur treneri palika apmierināti ar viņas parādīto sniegumu un uzreiz pēc atrādīšanās tika parakstīts līgums.

Iepriekš Zviedrijas Superlīgā spēlējušas tādas florbolistses kā Gunita Kārkliņa, Signe Ose, Anete Šeina un Lauma Višņevska.

Aizvadītajā sezonā "Karlstad IBF" Zviedrijas Superlīgā 14 komandu konkurencē ar 30 izcīnītajiem punktiem ieņēma astoto vietu, ceturtdaļfināla sērijā ar 0:3 (0:7, 2:5, 1:7) piekāpjoties IKSU komandai.