Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Talsinieki turnīru noslēdz ar trešo vietu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Talsinieki turnīru noslēdz ar trešo vietu
"Talsu NSS/Iralva"
Foto: FK Talsi

Pārliecinoši iesākuši "Storvreta Cup" florbola turnīru, "Talsu NSS/Irlava" florbolisti piedzīvojuši neveiksmes pēdējās divās spēlēs, sacensības noslēdzot ar dalītu trešo vietu.

Sacensību ievadā latvieši izcīnīja divas pārliecinošas uzvaras, bet grupu turnīra pēdējā spēlē piedzīvoja minimālu zaudējumu, kas liedza ieņemt pirmo vietu apakšgrupā, taču pusfinālā komanda iekļuva. Tajā pretim stājās zināmā kluba "Tyresö Trollbäcken IBK HJA" sistēmas spēlētāji. Mača sākums latviešiem padevās neveiksmīgs, jo jau pirmajā minūtē tika ielaisti vārti, bet līdz pārtraukumam rezultāts kļuva 0:2. Otrā puslaika vidū Emīls Krūmiņš vienus vārtus atspēlēja, taču zviedri atbildēja ar vēl diviem precīziem metieniem. Deivida Barkovska vārtu guvums pēdējā minūtē ļāva vien sadeldēt rezultāta starpību līdz 2:4, bet ne pacīnīties par uzvaru un vietu turnīra finālā. Kā izteikušies Talsu kluba pārstāvji, galvenie neveiksmju iemesli bija vājais spēles sākums, kā arī tiesnešu darbības spēles otrajā daļā, kas liedza parādīt labāko sniegumu.

Ņemot vērā, ka turnīrā cīņa par trešo vietu netika izspēlēta, "Talsu NSS/Irlava" komanda saņēma kausu un medaļas par trešo vietu sacensībās.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-29 21:53, pirms 7 gadiem
Tu no mātes būtu prātu paņēmis!

     [+] [-]

, 2016-12-30 23:03, pirms 7 gadiem
Malači