Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: Aizvadīts pirmais "Riga Floorball Shootout"

Jūsu uzmanībai piedāvājam fotoieskatu pagājušās nedēļas nogalē modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" notikušajā pasaulē pirmajā florbola bullīšu turnīrā "Riga Floorball Shootout 2015", kurā 30 komandas divu dienu garumā sacentās par galveno balvu - 500 eiro no "West Kredit". Turnīra pirmo čempionu titulu ieguva komanda "UFFE PUFF", kuras sastāvā bija trīs Zviedrijas izlases spēlētāji.
Foto: Renārs Koris


, 2018-07-16 07:01, pirms 6 gadiem
Tas ir Oceanic finansējums, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: Oceanicfinance113@gmail.com vai whats-app: +1(267)725-7570
"Leģions/Grobiņas SC", foto: Leģions

Zaicevs pēdējā sekundē ieved "Grobiņu" finālā

Otro sezonu pēc kārtas par Latvijas florbola čempionāta vīriešu 1.līgas titulu cīnīsies “Leģions/Grobiņas SC”, kas pusfināla ceturtajā mačā viesos ar rezultātu 4:3 izrāva uzvaru pār “Kuldīgas NSS/Linde Grupa”, tādējādi sērijā triumfējot ar 3:1.
"Aizkraukle/Koknese", foto: Floorball.lv

“Aizkraukle/Koknese” pārliecinoši sasniedz finālu un gatavojas titula aizstāvēšanai

Otro sezonu pēc kārtas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā finālā iekļuvuši “Aizkraukle/Koknese” florbolisti, kas svētdien pusfināla sērijas ceturtajā spēlē pārliecinoši ar 15:4 apspēlēja FK “Vārme”, tādējādi sērijā uzvarot ar 3:1.
Patriks Bērzups (#18), foto: Floorball.lv

U-14 vecuma grupas play-off sākas bez būtiskiem pārsteigumiem

Aizvadītas pirmās ceturtdaļfinālu spēles Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā un pie panākumiem tika visas četras komandas, kuras regulārajā sezonā ieņēma augstāku pozīciju par saviem oponentiem.