Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Cēsīs aizvadīta pirmā "Lekrings kausa" izcīņa

Sestdien, 26. jūlijā Cēsīs pilsētas svētku ietvaros tika izspēlēts ielu florbola turnīrs „Lekrings kauss 3x3”. Par pirmajiem kausa ieguvē kļuva komanda „Dullā Romantiķe Paula”.

Par turnīra norises vietu izvēlēta iela pašā pilsētas sirdī, divi sintētiskā seguma laukumi tika izvietoti Cēsu centrā Raunas ielā. Sportiskā garā savu sestdienas rītu iesāka 16 komandas, tostarp arī ārzemju viesi no Krievijas un Igaunijas.

Emocijām bagātas, spraigas un skaistiem vārtu guvumiem raženās aizritēja spēles četrās grupās, kur no katras divas labākās turpināja cīņu par godalgām. Pirmajā pusfinālā „Dullā Romantiķe Paula” sākotnēji nonāca iedzinējos, tomēr līdz mača izskaņai spēja salauzt „Team Estonia” pretestību. Otrā pusfināla pārī tikās komandas „Malka” un „Meksikāņi”, aizraujošā cīņā pie vietas finālā tiekot otrajiem.

Spēli par bronzu veiksmīgāk iesāka „Malka”, tomēr „Team Estonia” līderis un Krievijas izlases uzbrucējs Pāvels Semjonovs noslieca svaru kausus par labu savai komandai. Ar nepacietību tika gaidīts lielais fināls, kur spēku samērus salīdzināja „Dullā Romantiķe Paula” un „Meksikāņi”. Komandas bija tik līdzvērtīgas, ka ar spēles pamatlaiku nebija gana, lai noskaidrotu uzvarētāju, un viss izšķīrās pēcspēles metienos. Pirmajās trīs metienu sērijās komandas bija nekļūdīgas, bet izšķirošajā metienā Ingus Balodis trāpīja pa vārtu stabiņu, turpretī Paula Egle bija nekļūdīga un izrāva uzvaru „Dullā Romantiķe Paula” komandai.

Turnīrs tapa pateicoties „Biedrībai sporta klubs Lekrings” sadarbībā ar sporta preču veikalu „Sporta iela” un Cēsu novada pašvaldību.

VietaKomandaSpēlētājsSpēlētājsSpēlētājsSpēlētājs
1.Dullā Romantiķe PaulaKaspars BernātsEmīls DzalbsPaula EgleIngars Matisons
2.MeksikāņiEmīls EglītisMiķelis RoopsIngus Balodis-
3.Team EstoniaRoberts LīviņšDmitri SunnyPavel SemenovSergejs Kuncevičs