Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Starptautiskais turnīrs "BorderCup 2014" noslēdzas ar "Baltā Gulbja" uzvaru

Rolands Eliņš

Starptautiskais turnīrs "BorderCup 2014" noslēdzas ar "Baltā Gulbja" uzvaru
Foto: Raivis Rjabkovs

17. un 18.maijā Valkas ģimnāzijas sporta hallē risinājās septītais starptautiskais turnīrs florbolā „BorderCup 2014”. Uzvaru izcīnīja komanda "Baltais Gulbis".

Šajā gadā turnīram bija pieteikušās 16 komandas no četrām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Somijas un Krievijas. Komandas tika sadalītas 4 apakšgrupās, to spēles risinājās turnīra pirmajā dienā.

Dienas beigās bija noskaidrots vietu sadalījums pa grupām, līdz ar to komandas uzzināja savus pretiniekus 1/8 finālā, ar kuru arī sākās otrā diena. Grupu līderēm pirmā kārta problēmas nesagādāja un visas četras grupu uzvarētājkomandas iekļuva ¼ finālā. Turnīrs šajā kārtā beidzās divām otro vietu apakšgrupu spēlēs ieguvušām komandām – „”Vimba” ar rezultātu 2:3 zaudēja komandai no Krievijas „” Mad Salmons”, „Ogres Vilki” piekāpās komandai „STK” – 1:5. Ceturtdaļfinālos divās spēlēs uzvarēja grupu uzvarētājas: „ Baltais Gulbis” – „Sharks”(Krievija) ( 3:1 ), „Naukšēni” – FK Valka ( 3:1 ). Otrās divas spēles noslēdzās ar rezultātiem : „Ikšķile”(1) – „ RDc”(2)(Somija)( 1:2 PS ) un „AK-12”(1) – „STK”(3)( 1:3 ).

Līdz ar to tika noskaidroti pusfināla pāri. Par iekļūšanu finālā savā starpā tikās somu komanda „RDc” un „Baltais Gulbis”, kā arī „Naukšēni un „STK”. Abu pusfināļu spēļu pamatlaiks beidzās ar vienādu rezultātu 2:2. Līdz ar to spēles uzvarētājs bija jānoskaidro pēcspēļu metienos. Šajā reizē labāk veicās Baltajam Gulbim un Naukšēniem, kas arī tad cīnījās finālā. Spēlē par 3. vietu tikās somi un STK. Šajā spēlē veiksmīgāki un meistarīgāki izrādījās komandas „STK” spēlētāji un spēli noslēdza 2:1 savā labā, izcīnot turnīrā bronzas medaļas. Finālspēles sākums Naukšēnu komandai izvērtās diezgan neveiksmīgs, jo tika ielaisti divi vārti vairākumā. Tālāk jau komandas cīnījās ļoti līdzīgi. Baltajam Gulbim vārtos lieliski darbojās Āris Ulmanis. Pēc finālsvilpes rezultāts uz tablo rādīja 3:0 Baltā Gulbja labā un komanda pēc gada pārtraukuma ieguva turnīra uzvarētāja titulu.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Ritvars Bērziņš, kurš saņēma balvu no OXDOG un suvenīrus no Valkas novada. Tāpat visas komandas saņēma piemiņas suvenīrus no Valkas novada, firmas „”Sporta punkts Latvija”. Liels, liels paldies visām komandām un spēlētājiem par atsaucību un dalību turnīrā.

Uz tikšanos „ BorderCup 2015” – 16. un 17.maijā!

Informāciju sagatavoja:
Ilvars Rullis
Florbola klubs "Valka"
valdes priekšsēdētājs

     [+] [-]

, 2014-05-28 15:25, pirms 10 gadiem
#ParLieluSTK

     [+] [-]

, 2014-05-28 18:04, pirms 10 gadiem
Naukšēni tikai ar vienu Virslīgas spēlētāju tika līdz 2.vietai