Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Šovasar notiks jau piektā BLINDSAVE starptautiskā florbola vārtsargu nometne

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

No 28. jūnija līdz 2. jūlijam Cēsīs norisināsies jau piektā pasaulē lielākā starptautiskā vārtsargu nometne “BLINDSAVE Goalie Camp 2017”, kas pagājušajā gadā vienkopus pulcēja 92 florbola vārtsargus no 16 pasaules valstīm. Nometnes laikā vietējiem vārtsargiem būs iespēja ne tikai trenēties kopā ar vārtsargiem no visas pasaules, bet arī attīstīt savu meistarību dzīvo leģendu – bijušā Zviedrijas izlases un Zviedrijas superlīgas vārtsarga Patrika Āmana, kā arī Somijas izlases vārtsargu trenera Henri Toivoniemi – vadībā. Turklāt šogad treneru rindas papildinās arī Zviedrijas populārākās vārtsargu nometnes “DIN Goalie Camp” (iepriekš zināma kā Warberg Goalie Camp) speciālisti.

Ņemot vērā plašo interesi par dalību BLINDSAVE vārtsargu nometnē, šogad pirmo reizi vēsturē nometnes dalībnieki tiks sadalīta divās grupās, lai nodrošinātu individuālu pieeju un augstākā līmeņa treniņus katram dalībniekam. No 28. – 30. jūnijam treneri strādās ar vārtsargiem līdz 16 gadu vecumam, savukārt 30. jūnijā nometnē treniņus uzsāks vārtsargi no 17 gadu vecuma. Līdzīgi kā pērn, arī šogad nometnes treneru vidū būs tādi florbola pasaulē atzīti vārtsargu treneri kā zviedrs Pontus Bomans no “Malvaktfokus” un soms Āke Ketunens no “Goalie Base”. Tāpat treneru korpusu šogad papildinās arī hokeja vārtsargi.

“Šis ir BLINDSAVE vārtsargu nometnes piektās jubilejas gads un tas solās būt īpašs. Jau šobrīd nometnei ir pieteikušies vārtsargi no 11 dažādām pasaules valstīm, piemēram, Somijas, Zviedrijas, Čehijas, Šveices, Spānijas, Igaunijas, Polijas un pat Jaunzēlandes. Tam ir grūti noticēt un vienlaikus jūtamies patiesi pagodināti, ka vārtsargi ir gatavi ceļot vairāk nekā 17 000 kilometru, lai piedalītos mūsu nometnē un mūsu vadībā apgūtu jaunas prasmes,” stāsta BLINDSAVE nometnes organizators un Zviedrijas superlīgas vārtsargs Andis Blinds.

Nometnes laikā vārtsargi pilnveidos kustību tehniku, pozīcijas izvēli, spēles „lasīšanu”, attīstīs fiziskās īpašības, piedalīsies video treniņos un citās aktivitātēs, kas ikvienam dalībniekam ļaus kļūt par labāku vārtsargu.

Dalības maksa nometnei ir 130 EUR, kurā ietilpst naktsmājas, ēdināšana un īpašais BLINDSAVE vārtsargu nometnes T-krekls.

Lai pieteiktos nometnei, rakstiet uz info@blindsave.com vai BLINDSAVE sociālajos medijos. Jautājumu gadījumā zvaniet pa tālruni 29279352.

2016. gadā BLINDSAVE vārtsargu nometnē piedalījās 92 vārtsargi – 67 vīrieši un 25 sievietes no visas pasaules. Jaunākajam dalībniekam bija tikai 9 gadi, bet vecākajam – 52.

Iepriekšējo gadu video:
2016: https://www.youtube.com/watch?v=ZqM...
2015: https://www.youtube.com/watch?v=p0p...
2014: https://www.youtube.com/watch?v=2nP...
2013: https://www.youtube.com/watch?v=_eQ...