Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas izlases centrs Kanebjorks atgriežas "Storvreta IBK"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Zviedrijas izlases centrs Kanebjorks atgriežas "Storvreta IBK"
Joels Kanebjorks Zviedrijas izlases kreklā
Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT

Zviedrijas florbola Superlīgas klubs "Storvreta IBK" savas rindas papildinājis ar bijušo komandas florbolistu un Zviedrijas izlases centra uzbrucēju Joelu Kanebjorku.

Kā zināms, "Storvreta IBK" uz ilgāku laiku palikuši bez viena no saviem vadošajiem centra florbolistiem Aleksandra Ruda, kurš iedzīvojies kārtējā smadzeņu satricinājumā un pašlaik joprojām aktuāls ir jautājums par viņa atgriešanos florbola laukumā. Tādēļ klubs meklēja pastiprinājumu un atrada to Kanebjorka personā. Šis florbolists pirms 2014./15.gada sezonas no "Storvreta IBK" pārcēlās uz AIK, kopš tā laika 67 SSL spēlēs izceļoties ar 33 (12+21) rezultativitātes punktiem, kā arī kopā ar Zviedrijas izlasei Latvijā izcīnot pasaules florbola čempionāta sudraba medaļas.

"Sajūtas ir lieliskas atgriezties "Storvreta IBK" komandā un atkal satikties ar vairākiem draugiem. Es izbaudīju pavadīto laiku AIK komandā un esmu ļoti laimīgs, ka abiem klubiem izdevies vienoties par pāreju," izteicies Kanebjorks.

     [+] [-]

, 2017-01-28 21:48, pirms 7 gadiem
Nedēļu veca ziņa!

     [+] [-]

, 2017-01-29 10:36, pirms 7 gadiem
kreilis18 rakstīja: Nedēļu veca ziņa!
piesakies par žurnālistu un ātrāk uzraksti