Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Melderim rezultatīva piespēle un septiņas soda minūtes

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Melderim rezultatīva piespēle un septiņas soda minūtes
"IFK Paris" pēc piedzīvotā zaudējuma ungāriem
Foto: IFF Floorball

EuroFloorball Challenge turnīrā aktīvs Francijas čempionvienības "IFK Paris" rindās turpina būt Raivis Melders, kurš grupu turnīra noslēgumā izcēlies ar rezultatīvu piespēli un septiņām soda minūtēm. Komanda gan turpina zaudēt.

Trešajā spēcīgākajā florbola turnīrā EuroFloorball Challenge, kas norisinās Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā, "IFK Paris" turnīru sāka ar 0:7 neveiksmi pret Ungārijas komandu "Phoenix Fireball" un dramatiskā mačā ar 2:3 zaudēja Itālijas čempionvienībai "FBC Bozen". Jau pirms pēdējās spēles pret "Dunai Krokodilok" no Ungārijas francūži bija zaudējuši izredzes uz kādu no pirmajām divām vietām, kas ļautu turnīra noslēguma dienā spēlēt finālā, lai cīnītos par vienīgo ceļazīmi uz 2017.gada EuroFloorball Cup turnīru.

Spēli francūži sāka neveiksmīgi, diezgan ātri nonākot iedzinējos ar divu vārtu deficītu. Turpinājumā izdevās panākt 1:2 un 2:3, bet perioda izskaņā ungāri izmantoja Raivja Meldera divu minūšu noraidījumu, lai vairākumā gūtu ceturtos vārtus. Otrajā periodā ungāri guva arī piektos vārtus, bet 32.minūtē muļķīgu piecu minūšu noraidījumu par dūrienu pretiniekam ar nūju nopelnīja Melderis. Ungāri lielajā vairākumā guva vienus vārtus, panākot 6:2. Neskatoties uz to, "IFK Paris" nepadevās, trešajā periodā metoties atspēlēties, vispirms vārtus gūstot līderim Vojteham Šlabijam, bet tad aizturētā soda laikā Meldera izpildīto metienu vārtsargs atsita, taču pirmais pie bumbiņas bija Silveins Dipuī. Drīz vien tika sadeldēta starpība līdz minimumam, ungāri atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet parīzieši vēlreiz sadeldēja rezultātu līdz minimumam. Atspēlēties neizdevās arī šoreiz un Francijas klubs piedzīvoja jau otro minimālo zaudējumu – 6:7.

Raivis Melders grupu turnīrā trijās spēlēs nopelnījis 2 (1+1) rezultativitātes punktus un 11 soda minūtes.