Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Isjominai "pokers", komandai beidzot panākums

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Isjominai "pokers", komandai beidzot panākums
Diāna Isjomina
Foto: Sveiva IBK

Starptautiskajā florbola turnīrā "Kallsta Open", kas notiek Zviedrijas pilsētā Karlstadē, ar četriem vārtu guvumiem vienā spēlē izcēlusies Latvijas izlases uzbrucēja Diāna Isjomina.

Turnīra pirmajā dienā Diānas Isjominas pārstāvētā Norvēģijas čempionvienību "Sveiva IBK" piedzīvoja sauso 0:2 zaudējumu pret "Trosa Edano IBK", bet turnīra otrajā mačā tika svinēts 5:0 (3:0, 2:0, 0:0) panākums pār "Hagfors IF Ungdom Lag 2" komandu. Uzvara nebūtu iespējama bez lieliska snieguma Latvijas izlases uzbrucējas izpildījumā, kura izcēlās ar četriem vārtu guvumiem. Tas nozīmē, ka "Sveiva IBK" pēc divām spēļu kārtām pakāpusies uz otro vietu savā apakšgrupā un sestdien pulksten 16:00 aizvadīs izšķirošo cīņu par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, tiekoties ar Škattkarns IK" komandu.

Citā spēlē savā starpā tikās Luīzes Biļinskas pārstāvētais "Karlstad IBF/U" un Līgas Garklāvas "SF Grei". Šajā mačā intriga izpalika un Zviedrijas Superlīgā spēlējošais Biļinskas klubs svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 8:1 (3:0, 3:1, 2:0). Latvietes šajā spēlē ar rezultatīvu sniegumu neizcēlās. Jau pirms pēdējās grupu turnīra kārtas zināms, ka Līgai Garklāvai ar komandas biedrenēm neizdosies iekļūt ceturtdaļfinālā, jo zaudējumi piedzīvoti abās spēlēs. Tajā pašā laikā Luīzes Biļinskas klubs vēlāk pēcpusdienā cīnīsies par pirmo vietu grupā, tiekoties ar "Telge SIBK", kurām arī ir divas uzvaras divās spēlēs.