Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Blumbaham 1+1, šajā līmenī var spēlēt

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blumbaham 1+1, šajā līmenī var spēlēt
Andris Blumbahs "Steelers" kreklā

Talsu florbolists Andris Blumbahs lieliski turpina spēlēt starptautiskajā florbola turnīrā "Tallink Floorball Tournament", izceļoties ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli otrajā mačā. Florbolists atzīst, ka šajā līmenī var spēlēt.

Turnīra ievadā Andris Blumbahs izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot "Steelers" komandai čempionātu sākt ar 7:3 uzvaru pār Igaunijas valstsvienību. Pēc mača latvietis atzina, ka spēle bijusi diezgan mierīga, jo igauņi bija nedaudz paguruši, aizvadot savu otro spēli vienas dienas laikā. Pie piespēles Blumbahs tika skaitliskajā vairākumā, kad latvietis rādīja, ka izdarīs metienu, taču atspēlēja partnerim, kurš meta nekļūdīgi. Jau pēc šīs spēles talsinieks atzina, ka svarīga būs otrā spēle pret "Happee", kurai vajadzēja parādīt "Steelers" varēšanu un gatavību sezonai.

Jāsaka, ka vismaz šī spēle parādījusi, ka Elites līgas jaunpienācēji varētu arī nebūt peramie zēni, jo mačā izdevās izcīnīt uzvaru ar rezultātu 8:5 (2:2, 1:2, 5:1), lielisku sniegumu aizvadot tieši trešajā periodā. Laba spēle arī Blumbaham, kurš pirmajā trešdaļā guva vārtus, panākot 2:1. Trešajā periodā Blumbaham arī rezultatīva piespēle uzvaras vārtu guvumā. Tāpat viņam arī divu minūšu noraidījums.

"Salīdzinot mūsu pirmo spēli pret igauņiem ar "Lielvārdes" un "LaSB" spēkošanos, tad šķiet, ka mūsu līmenis daudz neatšķiras no "Lielvārdes". Protams, vidējais spēlētāju līmenis ir augstāks kā Latvijā, bet jāapzinās, ka mūsu komanda ir jaunpienācēja elitē un būs nepieciešams laiks, lai adoptētos. Pirms pirmā mača pats biju mazliet satraucies, bet pēc tam jau bija labāk. Skaidrs, ka ja gribi būt labs šajā līmenī, tad ir daudz jāstrādā, taču līmenis ir sasniedzams."

     [+] [-]

, 2016-08-27 14:55, pirms 8 gadiem
No raksta nesapratu, kur osti vins spele

     [+] [-]

, 2016-08-27 14:55, pirms 8 gadiem
Isti*