Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Babīte" nostiprinās līderpozīcijās

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Tautas florbola līgā aizvadītajā nedēļā tika izspēlētas piecas spēles, pēc kurām līderpozīcijas joprojām saglabā "Babīte", kas tika pie vērtīgas uzvaras pār vieniem no galvenajiem konkurentiem.

Jau pēc iepriekšējās spēļu nedēļas "Babīte" ieguva viena punkta pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem "iAM Floorball", ar kuriem nupat aizvadījuši arī savstarpējo spēli, izcīnot ļoti svarīgu uzvaru ar rezultātu 10:9, lai gan vēl desmit minūtes pirms mača beigām uz tablo dega nepatīkamie 4:8. Nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām Emīls Berķis izlīdzināja rezultātu, pašās cīņas beigās "Babīte" arī palika mazākumā, taču tas netraucēja Berķim vienu sekundi pirms mača beigām izraut ļoti vērtīgu 10:9 uzvaru. Līdz ar to "Babītei" joprojām ir viena punkta pārsvars pār "iAM Floorball", kuri nedēļas gaitā ar 10:3 apspēlēja SEB komandu, taču tagad "Babītei" viena spēle ir rezervē. Uz otro vietu acis met "RB&B.lv" komanda, kas gan nespēja tikt pie uzvaras pār "LSTA SK" komandu, nospēlējot neizšķirti 5:5, mača pēdējās sekundēs neizmantojot iespēju skaitliskajā vairākumā. Pašlaik "RB&B.lv" par četriem punktiem atpaliek no otrās vietas, taču aizvadījuši par divām spēlēm mazāk. Arī "LSTA SK" ir turpat, savācot vēl par punktiņu mazāk.

Pārējās komandas vairāk cīnās savā starpā par 5.-8.vietu un šajās cīņās pie vērtīgiem punktiem tika SEB, kas ar 7:2 pieveica "Sūros kātus", kā arī "RTU/Rockets seniori", kas ar 7:3 pieveica "Sharks" komandu.

Šajā nedēļā gaidāmas kārtējās septiņas spēles, no kurām saistošākā varētu būt 30. jūnija mačs starp "iAM Floorball" un "LSTA SK".