Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Pirmie Meldera vārti Eiropā neglābj frančus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pirmie Meldera vārti Eiropā neglābj frančus
Raivis Melders spēlē pret FBC Bozen
Foto: IFF Floorball

Otro spēli EuroFloorball Challenge turnīrā aizvadījusi Francijas čempionvienība "IFK Paris", kas ar rezultātu 2:3 piekāpās "FBC Bozen" no Itālijas. Zaudētāju labā ar vārtu guvumu izcēlās Raivis Melders.

Trešais prestižākais Eiropas florbola klubu turnīrs Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā sākās ceturtdien un Raivja Meldera pārstāvētā komanda sacensības sāka ar sauso 0:7 zaudējumu pret ungāru komandu "Phoenix Fireball". Tajā pašā laikā pieckārtējie Itālijas čempioni "FBC Bozen" spraigā cīņā vien pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 3:4 piekāpās citai ungāru komandai "Dunai Krokodilok". Lai saglabātu izredzes iekļūt turnīra finālā un pacīnītos par tikšanu uz 2017.gada EuroFloorball Cup (otrs spēcīgākais turnīrs) abām komandām derēja tikai un vienīgi uzvara.

Līdzīgi kā pirmajā spēlē, arī otrajā mačā Melders darbojās savas komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā. Spēles ievads gan nebija veiksmīgs, jo pēc 40 nospēlētām minūtēm šajā mačā un pēc 100 minūtēm visā turnīrā "IFK Paris" joprojām nebija atraduši veidu kā sarūgtināt konkurentu vārtsargu – rezultāts 0:2. Trešā perioda ievadā pēc čehu florbolista Cojceha Šlabija piespēles vienus vārtus atspēlēja Silveins Dipuī, bet nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām Šlabija izpildīto metienu itāļu komandas vārtsargs atvairīja vārtu priekšā, kur veiklākais bija Raivis Melders, rezultātu izlīdzinot – 2:2. Jāpiezīmē, ka Šlabijs sevi kā komandas līderi parādīja jau pirms gada, kad franču klubs viesojās Cēsīs, spēlējot EuroFloorball Cup turnīrā. Diemžēl neizšķirts saglabājās mazāk kā minūti, jo pēc brīža no vārtu priekšas sekmīgi tika izspēlēta soda situācija un itāļi atkal atguva vadību – 3:2. Lai kā "IFK Paris" censtos, atspēlēties neizdevās un nācās piedzīvot jau otro neveiksmi turnīrā.

Tas nozīmē, ka sestdien būs jāaizvada spēle ar "Dunai Krokodilok", bet, neatkarīgi no šīs spēles iznākuma, svētdien priekšā cīņa par trešo vietu turnīrā un gandarīja uzvaru.

     [+] [-]

, 2016-08-26 16:02, pirms 8 gadiem
Kāpēc neviens neraksta nekādas lietas pat UK līgām, cik zināms tur arī kādi dahuja spēlētaji ir.

     [+] [-]

, 2016-08-26 16:03, pirms 8 gadiem
London Sharks izvālētu šitos challenge turnīra meistarus kā mazos.