Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Izlase uzlabo sniegumu, Krūmiņa "Nokian KrP" plosa šveiciešus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Izlase uzlabo sniegumu, Krūmiņa "Nokian KrP" plosa šveiciešus
Vīriešu valstsvienība
Foto: Latvian Open

Starptautiskajā florbola turnīrā "Latvian Open" otro zaudējumu divās spēlēs piedzīvojusi Latvijas izlase, kas līdzīgā spēlē ar 7:8 zaudēja somu klubam "SC Classic". Otrā mačā pie pārliecinošas uzvaras tika "Nokian KrP".

Turnīra pirmajā dienā Latvijas izlase ar rezultātu 5:8 zaudēja "UHC Uster" klubam no Šveices, kamēr titulētais "SC Classic" izrādījās ievērojami pārāks divu somu klubu duelī, ar 8:2 sagraujot "Nokian KrP'.

Otrā turnīra diena sākās ar šokējošu "Nokian KrP" dominanci mačā pret "UHC Uster". Jau pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 8:2 somu kluba labā, kā rezultātā "Nokian KrP" jau bija izlīdzinājuši savu gūto un zaudēto vārtu attiecību. Tas gan nelika apstāties un pēc diviem periodiem jau 14:3 somu labā, bet visā spēlē Šveices klubam nepiedienīgs zaudējums ar 6:19 (2:8, 1:6, 3:5). Uzvarētāju rindās lielisku spēli aizvadīja Morics Krūmiņš, kuram divi gūti vārti un viena rezultatīva piespēle. Atgādinām, ka pirmajā kārtā viņš izcēlās ar vienu vārtu guvumu, tiekot pie mača labākā spēlētāja balvas.

Otrajā cīņā Latvijas izlase sacentās ar 2014.gada turnīra uzvarētājiem un pērnajiem finālistiem "SC Classic" no Somijas. Mača rezultātu septītajā minūtē atklāja Edžus Ceriņš, bet turpinājums bija somu zīmē, kuri līdz pārtraukumam panāca 5:2 savas komandas labā. Otros vārtus latviešiem guva Toms Bitmanis, kurš otrajā trešdaļā panāca arī 3:5. Uz diviem nākamajiem zaudētajiem vārtiem latvieši atbildēja ar Gata Akūlova precīzo metienu, turklāt ar rezultatīvu piespēli izcēlās komandas vārtsargs Andis Blinds. Trešajā trešdaļā īsā laikā izcēlās ulbrokieši Kārlis Bulāns un Kaspars Šķēls, pietuvinot mūsu valstsvienību līdz minimumam. Skaitliskajā mazākumā ielaistie vārti nedaudz sašķobīja situāciju, taču Andris Rajeckis bija precīzs vairākumā, atjaunojot cerības uz panākumu. Tās gan nepiepildījās un nācās piedzīvot zaudējumu arī otrajā turnīra mačā.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-27 02:16, pirms 8 gadiem
Izlase zaudē kaut kādiem klubiem! Kauns!