Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Bulāns: "Sākumā čaļiem nebija uguntiņas acīs"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Bulāns: "Sākumā čaļiem nebija uguntiņas acīs"
Kārlis Bulāns spēlē pret "UHC Uster"
Foto: latvianopen.com

Latvijas vīriešu valstsvienība ar zaudējumu sākusi starptautisko pārbaudes turnīru florbolā "Latvian Open", ar 5:8 zaudējot Šveices klubam "UHC Uster". Divus vārtus guva Kārlis Bulāns, kurš atzīst, ka sākotnēji komanda nav noskaņojusies spēlei.

Desmitais starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open" sākās ceturtdienas vakarā un viena no spēlēm bija starp Latvijas izlases kandidātiem un Šveices augstākās līgas klubu "UHC Uster". Visā spēlē šveicieši bija pārāki ar rezultātu 8:5. Latvijas izlasē par labāko atzina Kārli Bulānu, kuram divi vārtu guvumi:

"Spēle bija līdzīga, šveicieši labāk izmantoja savus momentus. Spēles sākumā mūsu komandas florbolistiem varbūt nebija tika liela uguntiņa acīs, taču mača turpinājumā komanda iespēlējās un spēle aizgāja. Pats cīņā iesaistījos no 27.minūtes, sākumā bija diezgan smagi, jo neesmu labākajā sportiskajā formā un spēlējis neesmu kopš aprīļa. Savos vārtu guvumos noteikti jāpasaka paldies maiņas partneriem un savu daļu noteikti deva arī veiksme, kura gan ir jānopelna."

Turnīra otrajā spēlē Latvijas izlase sacentīsies ar Somijas Elites līgas klubu "SC Classic".

     [+] [-]

, 2016-08-26 12:12, pirms 8 gadiem
Bulāns tuuuuuuukšs

     [+] [-]

, 2016-08-26 12:47, pirms 8 gadiem
Izlase izskatijaas drausmigi, lai neteiktu vairak