Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Isjomina vēl uz sezonu paliek "Sveiva"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Isjomina vēl uz sezonu paliek "Sveiva"
Diāna Isjomina saņem apsveikumus no Luīzes Biļinskas
Foto: Rune Halvorsen

Latvijas sieviešu izlases florboliste Diāna Isjomina arī nākamajā sezonā turpinās pārstāvēt Norvēģijas spēcīgāko komandu "Sveiva", liecina informācija kluba sociālajos tīklos.

Diāna Isjomina šajā sezonā debitēja Norvēģijas spēcīgākā līgā pēc vairāku gadu pavadīšanas Šveicē, uzreiz kļūstot par vienu no "Sveiva" līderēm, savācot 59 (27+32) rezultativitātes punktus, kas bija otrais labākais rādītājs komandā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no citas Latvijas izlases florbolistes Luīzes Biļinskas. Spraigā valsts čempionātā "Sveiva" kārtējo reizi kļuva par Norvēģijas čempionēm, triumfējot arī Norvēģijas kausa izcīņā un Oslo čempionātā.

Kā kluba blogā izteikusies 27 gadus vecā florboliste, tad viņa Norvēģijā turpinājusi attīstīt savu meistarību, kļūstot vēl spēcīgāka. Arī kluba galvenais treneris Bards Borensens ir laimīgs, ka Isjomina turpinās pārstāvēt šo vienību: "Viņa mums ir ļoti svarīga spēlētāja, ne vien laukumā, bet arī ārpus tā. Esam droši, ka nākamajā sezonā redzēsim vēl labāku Diānu laukumā".