Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Notiek pieteikšanās "Vidzemes vasaras līgai 2016"

Šovasar Valmierā no jūnija līdz augustam atkal notiks kārtējā vasaras florbola līga, kas norisināsies Jāņa Daliņa stadiona ārā laukumā. Komandu pieteikšanās jau sākusies, tā turpināsies līdz 5. jūnijam.

Šogad "Vidzemes vasaras līga" piedzīvos savu jau septīto sezonu. Florbola turnīru, kā jau ierasts, organizē "Jaunatnes attīstības biedrība togosport.com" sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Latvijas Florbola savienību.
Pieteikšanās šim vasaras turnīram jau sākusies. Komandu sastāvu pieteikumi jāiesūta līdz 2016. gada 5. jūnijam sacensību galvenajam tiesnesim Mārim Rozenbaham, e-pasts: rozenbahs@gmail.com, kontakttālrunis: 29379837.

Spēlētāju ierobežojums
Vīriešiem ir ierobežojums, ka vienā komandā drīkst būt pieteikti ne vairāk kā trīs spēlētāji, kuri ir vai ir bijuši pieteikti Latvijas florbola Virslīgā vai citu valstu augstākajās līgās, pēdējās divās sezonās. Pārējiem spēlētājiem ierobežojumu nav. Ierobežojumi neattiecas uz jauniešiem, kuri līdz 2016. gada 1. jūnijam nebūs sasnieguši 17 gadu vecumu. Ierobežojumi neattiecas arī uz veterāniem, kuri līdz spēles dienai būs sasnieguši 35 gadu vecumu. Ierobežojumi neattiecas uz vārtsargiem.

Sacensību formāts
Spēles notiks pēc Starptautiskās florbola federācijas (IFF) florbola spēles noteikumiem. Spēles tiesās viens vai divi laukuma tiesneši un viens tiesnesis - sekretariāta darbinieks. Spēle norisināsies 5 pret 5 (četri laukuma spēlētāji un vārtsargs). Lai uzsāktu spēli, laukumā no katras komandas jābūt vismaz pieciem spēlētājiem (četri laukuma spēlētāji un vārtsargs). Spēles laiks - 2 x 20 minūtes (tīrais laiks) ar 3 minūšu starplaiku starp periodiem.

Apbalvošana
Florbola turnīrā "Vidzemes vasaras līga 2016" ar kausu un medaļām tiks apbalvotas komandas, kuras ierindosies trijās pirmajā vietās. Vairāk informācijas - nolikumā.

Pielikumā pievienotajā pieteikuma veidlapā precīzi jāaizpilda visi lauki un parakstīta tā jāiesniedz turnīra organizatoram līdz pirmajai spēlei.


, 2016-05-25 15:24, pirms 8 gadiem
amatieru sporta veids, butu labak futbolu noorganizējuši
, 2016-05-25 15:44, pirms 8 gadiem
mytila rakstīja: amatieru sporta veids, butu labak futbolu noorganizējuši
amatieriska domāšana tev puikiņ
ej un sūdzies futbola profiem lai organize futbolu
"Leģions/Grobiņas SC", foto: Leģions

Zaicevs pēdējā sekundē ieved "Grobiņu" finālā

Otro sezonu pēc kārtas par Latvijas florbola čempionāta vīriešu 1.līgas titulu cīnīsies “Leģions/Grobiņas SC”, kas pusfināla ceturtajā mačā viesos ar rezultātu 4:3 izrāva uzvaru pār “Kuldīgas NSS/Linde Grupa”, tādējādi sērijā triumfējot ar 3:1.
"Aizkraukle/Koknese", foto: Floorball.lv

“Aizkraukle/Koknese” pārliecinoši sasniedz finālu un gatavojas titula aizstāvēšanai

Otro sezonu pēc kārtas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā finālā iekļuvuši “Aizkraukle/Koknese” florbolisti, kas svētdien pusfināla sērijas ceturtajā spēlē pārliecinoši ar 15:4 apspēlēja FK “Vārme”, tādējādi sērijā uzvarot ar 3:1.
Patriks Bērzups (#18), foto: Floorball.lv

U-14 vecuma grupas play-off sākas bez būtiskiem pārsteigumiem

Aizvadītas pirmās ceturtdaļfinālu spēles Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā un pie panākumiem tika visas četras komandas, kuras regulārajā sezonā ieņēma augstāku pozīciju par saviem oponentiem.