Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas SSL papildlaikā spēlēs formātā trīs pret trīs

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Zviedrijas SSL papildlaikā spēlēs formātā trīs pret trīs
Foto: Robert Ekblom

Sākot ar nākamo sezonu Zviedrijas florbola Superlīgā tiks ieviestas vairākas izmaiņas, no kurām būtiskākā varētu būt papildlaika izspēlēšana formātā trīs pret trīs.

Pēdējā laikā ierasts, ka hokejā papildlaikos komandās laukumā dodas pa trim spēlētājiem katrā. Ar nākamo sezonu šādas izmaiņas ieviesīs arī Zviedrijas Superlīgā gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē. Šīs izmaiņas ieviestas ar mērķi spēli padarīt vēl atraktīvāku. Šīs izmaiņas tiks ieviestas gan uz regulārās sezonas, gan izslēgšanas turnīra papildlaikiem.

Izmaiņas skars arī pēcspēles metienu sēriju regulārajā sezonā. Ja pamatlaikā vai papildlaikā uzvarētājs netiks noskaidrots, pēcspēles metienos tiks izmantota tā sauktā "ātrā nāve", proti, netiks izpildīta metienu sērija pa pieciem raidījumiem katrai komandai. Ja vienas komandas spēlētājs gūs vārtus, bet pretinieki pie vārtu guvuma netiks, spēle būs noslēgusies. Šīs izmaiņas gan netiks ieviestas izslēgšanas turnīra mačos.

Zviedrijas Superlīgā ierasts, ka četras labākās regulārās sezonas komandas ceturtdaļfinālā varēja izvēlēties ar kuru no nākamajām četrām komandām krustot nūjas. No nākamās sezonas izvēles iespējas netiks dotas un pirmā vieta spēkosies ar astoto, otrā – ar septīto utt. Tiesa, ceturtdaļfinālā uzreiz automātiski iekļūs vien sešas labākās komandas, bet klubi, kas ierindosies no septītās līdz desmitajai vietai, aizvadīs astotdaļfinālu sērijas līdz kādas komandas trijām uzvarām.

     [+] [-]

, 2017-05-24 17:00, pirms 7 gadiem
Ilvi?