Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Rajeckis turpinās pārstāvēt "Jets"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Rajeckis turpinās pārstāvēt "Jets"
Jānis Rajeckis
Foto: jets.ch

Latvijas florbola izlases aizsargs Jānis Rajeckis arī nākamajā sezonā turpinās spēlēt Šveices NLA līgā, pārstāvot "Kloten-Bulach Jets" komandu, kuras sastāvā pirmo reizi iekodās leģionāra maizē.

23 gadus vecais Rajeckis parakstījis jaunu līgumu vienlaicīgi ar zviedru florbolistu Oskaru Spetsari. Abiem bija diezgan sarežģīts aizvadītās sezonas starts, bet otrajā pusē, kad florbolisti bija iejutušies, gan zviedrs, gan latvietis ieņēma būtiskas lomas komandas spēlē. "Rajeckis sezonas gaitā ļoti progresēja un kļuva par vienu no aizsardzības balstiem," kluba mājaslapā izteicies komandas sporta direktors Romans Reihens. Kā izteikušies kluba vadības pārstāvji, tad bijis ļoti svarīgi saglabāt komandu tādu, kāda tā bija aizvadītajā sezonā, kad izdevās kvalificēties ceturtdaļfinālam un parādīt labu sniegumu pret "Floorball Koniz" komandu.

Aizvadītajā sezonā Rajeckis izcēlās ar 9 (3+6) rezultativitātes punktiem, esot desmitais rezultatīvākais florbolists. Tikmēr 22 gadus vecais zviedrs Oskars Spetsare izcēlās ar 14 (7+7) punktiem.