Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Triobet Florbola līgā uzvar "RTU/Florbolam.lv"

 Triobet Florbola līgā uzvar "RTU/Florbolam.lv"
Ainārs Juškēvičs ar TFL čempionu kausu
Foto: Renārs Buivids

Par Triobet Florbola līgas čempioniem kļuva komanda "RTU/Florbolam.lv", kas šodien finālā ar 12:8 uzvarēja FK "Rīga". Pie bronzas godalgām tika Stalbes "Pārgauja", kas tikai trešajā periodā salauza "Talsi/Visbija" pretestību - 5:2.

Spēlē par Triobet Florbola līgas čempionu titulu un galveno balvu - 1500 eiro, rezultāts tika atklāts jau 2. minūtē, kad Jāņa Jansona piespēli vārtu guvumā pārvērta "RTU/Florbolam.lv" uzbrucējs Kristians Lisovskis - 1:0. FK "Rīga" gan nedomāja piekāpties un pēc 30 sekundēm Andrejs Cvetkovs panāca izlīdiznājumu - 1:1.

Arī turpinājumā bija skatāma sīva un rezultatīva spēle - 7. minūtē rezultāts bija 2:2, bet 23. minūtē - 5:5. "RTU/Florbolam.lv", ņemot vērā, ka FK "Rīga" īsā laikā bija atspēlējis trīs vārtu deficītu, izšķīrās par vārtsarga maiņu -Laura Leita vietu vārtos ieņēma Valērijs Bodnieks.

Kā izrādījās, Bodnieks FK "Rīga" spēlētājiem bija nopietns šķērslis - jo līdz pat trešā perioda pēdējām minūtēm viņš bija necaursitams, kamēr "RTU/Florbolam.lv" guva vienus vārtus pēc otriem, panākdami iespaidīgu pārsvaru - 12:5.

Tikai tad, kad mača liktenis jau bija izšķirts un spēle kļuva vaļīgāka, FK "Rīga" spēlētājiem izdevās gūt vēl trīs vārtus, padarot galarezultātu daudzmaz pieklājīgāku - 12:8.

"RTU/Florbolam.lv" rindās šovakar gluži vai neapturams bija Atis Blinds, kurš guva piecus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Ar četriem punktiem (2+2) viņu atbalstīja Andrejs Cvetkovs. FK "Rīga" sastāvā ar četrām rezultātīvām piespēlēm izcēlās Kristiāns Luņins, bet Edgars Taube guva trīs vārtus.

Spēles protokols ŠEIT

Tieši pirms šī mača laukumā par bronzas medaļām spēkojās Stalbes "Pārgauja" un "Tals"/Visbija". Talsinieki ar 1:0 uzvarēja pirmo periodu, arī pēc otrās trešdaļas viņi bija vadībā ar 2:1. Tomēr pēdējā periodā četrus bezatbildes vārtus guva stalbenieši, svinot smagi nākušu uzvaru ar 5:2.

Uzvarētāju rindās ar četriem rezultativitātes punktiem (3+1) izcēlās Rolands Jānelsiņš. Daudz no viņa neatpalika arī komandas biedrs Ivo Balodis - 3 (1+2).

Spēles protokols ŠEIT

Pēc finālspēles balvas saņēma turnīra rezultatīvākais spēlētājs Alvis Dāle (21+26), labākais vārtsargs Valērijs Bodnieks, labākais aizsargs Toms Briedis un labākais uzbrucējs Ainārs Juškēvičs.

Izmantotie resursi:
tfl.lv


, 2010-04-24 22:06, pirms 14 gadiem
Talsi a vel Spelee.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Čempione "Tornado Titans/CF Liepāja". Foto: Ģirts Gertsons

Fantastiskā finālā noskaidroti jaunie Liepājas čempioni

6. aprīlī ar grandiozu finālu noslēdzās Liepājas 26. čempionāts florbolā. Izšķirošajā mačā "Tornado Titans/CF Liepāja" vien pēcspēles metienos ar 2:1 apspēlēja komandu "FK Kurši FSS". Tikmēr bronzas spēlē "BEL CIBO/MBR" ar 6:3 uzveica "Dunalku".
Čempione "Rubene-1", skanot finālmača finālsvilpei. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Sieviešu 1. līgas čempione – Kocēnu "Rubene-1"

Par Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas čempioni kļuvusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šodien Lielvārdes sporta centrā notikušajā finālspēlē ar 7:3 pārspēja "Līgatni". Neapturama šajā mačā bija pieredzējusī florboliste Edīte Bankava, kura izcēlās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Komandai "Līgatne" vicečempiones tituls un sudraba godalgas.