Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Latvian Open 2014" aicina!

No 2014.gada 22. līdz 24.augustam Valmierā un Kocēnos notiks tradicionālais pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā "Latvian Open", kurš šogad norisināsies jau astoto reizi. "Latvian Open" ir Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, un tas ir iekļauts Starptautiskās Florbola federācijas vasaras elites turnīru sarakstā. Sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību visas spēles apkalpos LFS licencēti tiesneši. Tāpat kā iepriekš turnīra spēles norisināsies uz trim laukumiem, kas aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu.

Bez jau ierastajām vīriešu un sieviešu grupām arī šogad iespēja piedalīties turnīrā būs veterāniem, kuriem ir izveidota atsevišķa grupa – veterānu 40+. Ja vīriešu un sieviešu komandas turnīru tradicionāli izspēlēs trīs dienās, veterāni savu "Latvian Open 2014" titulu izcīnīs 23. un 24.augustā.

Standarta maksa par dalību turnīrā: 250 EUR – par katru komandu vīriešu un sieviešu grupās, un 150 EUR – par komandu veterānu grupā. Ņemot vērā iepriekšējo gadu lielo interesi turnīram reģistrēties savlaicīgi un par pazeminātu maksu, identiska akcija tiek piedāvāta arī šogad. Reģistrējot komandu un samaksājot dalības maksu līdz 1.jūlijam, dalības maksa par katru vīriešu un sieviešu komandu – 200 EUR. Papildu atlaides ir sarūpētas klubiem, kuri turnīrā piedalīsies ar sieviešu un vīriešu komandām – atlaide 50 EUR no abu komandu kopējās dalības maksas.

Kā jau ierasts, turnīra jaunumiem būs iespējams sekot turnīra mājaslapā: LatvianOpen 2014 | Sākums , kā arī Twitter un Facebook profilos.

Tiekamies "Latvian Open 2014"!

Latvian Open 2014
Norises laiks: 2014.gada 22. – 24.augusts
Norises vieta: Valmiera, Kocēni
Grupas: Vīriešu, Sieviešu, Veterānu 40+
Spēļu laukumi: 3 laukumi – 20 m x 40 m, visi – ar Gerflor segumu
Izspēles kārtība: grupu turnīrs (garantētas 4 spēles) + izslēgšanas spēles

Kontaktpersona: Andris Dzenis
Tālrunis: + 371 26158645
E-pasts: info@latvianopen.com

Izmantotie resursi:
LatvianOpen 2014 | Sākums


Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Čempione "Tornado Titans/CF Liepāja". Foto: Ģirts Gertsons

Fantastiskā finālā noskaidroti jaunie Liepājas čempioni

6. aprīlī ar grandiozu finālu noslēdzās Liepājas 26. čempionāts florbolā. Izšķirošajā mačā "Tornado Titans/CF Liepāja" vien pēcspēles metienos ar 2:1 apspēlēja komandu "FK Kurši FSS". Tikmēr bronzas spēlē "BEL CIBO/MBR" ar 6:3 uzveica "Dunalku".
Čempione "Rubene-1", skanot finālmača finālsvilpei. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Sieviešu 1. līgas čempione – Kocēnu "Rubene-1"

Par Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas čempioni kļuvusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šodien Lielvārdes sporta centrā notikušajā finālspēlē ar 7:3 pārspēja "Līgatni". Neapturama šajā mačā bija pieredzējusī florboliste Edīte Bankava, kura izcēlās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Komandai "Līgatne" vicečempiones tituls un sudraba godalgas.