Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Startējusi Cēsu novada čempionāta 4. florbola sezona

Startējusi Cēsu novada čempionāta 4. florbola sezona
Foto: Paula Lauberga, cnc.lekrings.lv

Sestdien, 20. oktobrī, ar sešiem mačiem tika atklāta jaunā Cēsu novada čempionāta (CNČ) florbolā sezona. Ar divām uzvarām jauno sezonu iesāka "Fono" un "Amata". Nākamais posms jau šo sestdien!

CNČ 4. sezonā startē rekordliels dalībnieku skaits - kopskaitā 12 komandas no Cēsīm, Amatas, Auciema, Brenguļiem, Siguldas, Smiltenes un Vecpiebalgas. Šogad cīņā dosies visas trīs pērnās sezonas medaļnieces, bet "Einšteins" centīsies aizstāvēt čempionu godu. Turnīrā atgriezušās "Vecpiebalga" un "Smiltene`09", bet debiju piedzīvo "Sigulda" un Cēsu zemessargi "ZS 27.KB".

Jauno sezonu atklāja pērno pastarīšu "OSR" un debitantu "Siguldas" spēkošanās. Ciņas gaitā siguldieši trīsreiz nonāca vadībā, tomēr spēles izskaņā izlaida pārsvaru un debiju turnīrā iesāka ar neveiksmi. Dienas otrajā mačā ilgstoši rezultāts bija līdzīgs, bet spēles otrajā nogrieznī "Fono" nolauza "Siguldas" pretestību, tiekot pie savas pirmās uzvaras. Teicama debija "Fono" rindās brāļiem Ikeriem. Tāpat skaļi ceturtajai sezonai pieteikuši arī "Amata", kas pirmajā posmā izcīnīja divas pārliecinošas uzvaras - 6:2 pret "OSR" un 7:1 pret "Smiltene`09". Aizraujoša spēkošanās bija vērojama "Einšteina" un "Fono" savstarpējā duelī. Mača pēdējās minūtes iesākās ar neizšķirtu 1:1, taču nepilnas trīs minūtes pirms beigām Mikus Ikers izrāva uzvaru savai jaunajai komandai. Tiesa, "Einšteins" nepalika uz nullītes šajā posmā, jo dienas noslēgumā ar 7:4 pieveica smilteniešus.

Sestdien dalību turnīrā sāks arī pārējās sešas komandas. Pēc pirmā posma turnīra tabulas vadībā ar četriem punktiem ir "Fono" un "Amata". Rezultatīvākais spēlētājs ar četriem (3+1) punktiem ir Mikus Ikers, savukārt pa trim vārtiem pirmajos divos mačos guvuši Jānis Sīmanis, Matīss Pilibaitis un Ritvars Poikāns.

Cēsu novada čempionātu (CNČ) sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldību organizē florbola klubs "Lekrings". Turnīru atbalsta sporta preču veikals "Fans" un dabīgais minerālūdens "VENDEN".

Plašāks info:
cnc.lekrings.lv