Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Cēsu alus/Lekrings" vienā grupā ar Šveices un Zviedrijas čempioniem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Starptautiskā Florbola federācija un Šveices Florbola federācija publicējusi oktobra sākumā paredzētā Florbola čempionu kausa izcīņas turnīra apakšgrupu sastāvus un provizorisko spēļu kalendāru. Latvijas čempionvienībai "Cēsu alus/Lekrings" grupas spēlēs būs jāspēkojas ar Šveices un Zviedrijas spēcīgākajiem klubiem, attiecīgi – ar "SV Wiler-Ersigen" un "IBF Falun".

Florbola čempionu kausa izcīņas turnīrs norisināsies no 1. līdz 5.oktobrim Šveices pilsētā Cīrihē. Tajā piedalīsies seši vīriešu klubi – Šveices, Zviedrijas, Somijas un Čehijas čempioni, "Cēsu alus/Lekrings" kā EuroFloorball kausa ieguvēja, un vēl viena šveiciešu komanda kā mājiniece – "GC Zürich". Cēsnieki būs A grupā kopā ar "SV Wiler-Ersigen" (Šveice) un "IBF Falun" (Zviedrija), bet B grupā par iekļūšanu pusfinālā sacentīsies "Happee Jyväskylä" (Somija), "1.SC WOOW Vitkovice" (Čehija) un "GC Zürich" (Šveice).

Provizoriskajā kalendārā paredzēts, ka 1.oktobrī "Cēsu alus/Lekrings" mērosies spēkiem ar Zviedrijas čempioni "IBF Falun", bet 3.oktobrī ar "SV Wiler-Ersigen". Kā informē turnīra rīkotāji, kalendārs pagaidām ir uzskatāms par provizorisku, jo var tikt mainīts, ņemot vērā vienošanos ar televīzijām.

Turpat Cīrihē par Florbola čempionu kausu cīnīsies arī seši sieviešu klubi. A grupā spēlēs "Djurgårdens IF IBF" (Zviedrija), "1.SC WOOW Vitkovice" (Čehija) un "Zug United" (Šveice), bet B grupā - "SB-Pro Nurmijärvi" (Somija), "Piranha Chur" (Šveice) un "Nauka-Trevelstroy" (Krievija).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +1 [+] [-]

, 2014-05-23 20:55, pirms 10 gadiem
Āmen!

     [+] [-]

, 2014-05-23 22:41, pirms 10 gadiem
Skarbi!